Після обстрілу Костянтинівки спалахнули два житлові будинки | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці вчора гасили пожежу у двох будинках після обстрілу

22 серпня 2024, 12:59 | Надзвичайні події | Костянтинівка 1986
Поділитися:
У Костянтинівці вчора гасили пожежу у двох будинках після обстрілу

Рятувальники Донецької області минулої доби ліквідували 25 пожеж, 4 з яких виникли внаслідок обстрілу.

Подробиці повідомили у прес-службі ДСНС.

Вчора, 21 серпня, внаслідок обстрілу Костянтинівки Краматорського району виникла пожежа двох приватних житлових будинків. 

"На місці події надзвичайники 16 державного пожежно-рятувального загону ліквідували загоряння на площі 256 кв. м. Водночас рятувальники ліквідували пожежу сухої трави, яка виникла через ворожі обстріли", — повідомили рятувальники.

Два будинки спалахнули і в Мирнограді, також через обстріл. Повністю ліквідувати пожежу не вдалося через повторну атаку.

"У Мирнограді Покровського району внаслідок масованого удару по житловому сектору виникли загоряння на території двох приватних домоволодінь. На місце обстрілу прибули рятувальники 9-го державного пожежно-рятувального загону та встановили, що відбувається горіння двох житлових будинків. Під час гасіння пожежі розпочався повторний обстріл. Через загрозу життю та здоров'ю рятувальники змушені були повернутися до місця дислокації", — повідомили у ДСНС.

Не змогли загасити пожежу через загрозу повторного обстрілу й у Селидовому. Там внаслідок атаки спалахнули 10 торгових павільйонів. 

Також учора російська армія обстріляла м. Гірник Покровського району.

"Виникло загоряння 7 господарських будівель на території приватних домоволодінь. На гасіння пожежі прибули рятувальники 73 державної пожежно-рятувальної частини та ліквідували пожежу на площі 120 кв. м.", — повідомили рятувальники.

Рятувальники повідомляють і про пожежу у селі Крива Лука Краматорського району. Там лиманські рятувальники ліквідували масштабну пожежу, яка знищила три господарські будівлі та два гектари сухої трави.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ