Збувача «PVP-солей» з Дружківки судитимуть в Костянтинівці | ZI.ua
Акция закончилась

В Костянтинівці судитимуть збувача «PVP-солей» з Дружківки

24 січня 2024, 18:37 | Кримінал | Костянтинівка, Дружківка 1617
Поділитися:
В Костянтинівці судитимуть збувача «PVP-солей» з Дружківки

Прокурорами Костянтинівської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 25-річного мешканця міста Дружківки за фактами незаконного придбання, зберігання та перевезення з метою збуту та без мети збуту особливо небезпечних психотропних речовин у великих розмірах (ч.ч. 2,3 ст. 307, ч.ч. 1, 3 ст. 309 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що з червня 2023 року чоловік отримував від «постачальника» через telegram-канал фото та координати схронів великих партій психотропної речовини «PVP» у м. Костянтинівці. Обвинувачений забирав «товар» та розповсюджував його у м. Дружківці шляхом «закладок».

Восени 2023 року громадянин замовив через месенджер психотропи та наркотичні засоби вже для себе та незаконно зберігав їх вдома для особистого вживання.

Під час проведених оглядів та обшуку правоохоронці вилучили у дружківчанина 78 г «солей» на загальну суму майже 80 тис. грн. Наразі чоловік чекає на вирок суду під вартою. Йому загрожує 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ