У Костянтинівці рятувальники загасили пожежу та деблокували потерпілого | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці рятувальники загасили пожежу та деблокували потерпілого у ДТП

19 серпня 2024, 15:15 | Надзвичайні події | Костянтинівка 564
Поділитися:
У Костянтинівці рятувальники загасили пожежу та деблокували потерпілого у ДТП
Фото: ГСЧС

Вчора Костянтинівка тричі зазнала обстрілів. Внаслідок одного з ударів по житловому сектору виникла пожежа на території приватного домоволодіння. Про це повідомили на сторінці ДСНС Донецької області.

"На місце події прибули рятувальники 16-го державного пожежно-рятувального загону та встановили, що відбувається горіння двох господарських споруд та гаражів. Надзвичайники ліквідували пожежу на площі 70 кв. м", — повідомили рятувальники.

Також у Костянтинівці 18 серпня сталася ДТП, в якій постраждав водій. Щоб дістати чоловіка з понівеченого автомобіля, знадобилась допомога рятувальників. 

"Вчора до Служби порятунку "101" надійшла інформація від співробітників швидкої медичної допомоги, що на одній із вулиць м. Костянтинівка Краматорського району внаслідок дорожньо-транспортної пригоди було заблоковано водія у легковому автомобілі Cherry Amulet. На місце події прибули рятувальники 41 державної пожежно-рятувальної частини, які за допомогою гідравлічного інструменту деблокували чоловіка 1994 р.н. та передали його співробітникам швидкої допомоги для подальшої госпіталізації", — йдеться у повідомленні.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ