Куди можуть звернутися рідні зниклих безвісти військовослужбовців | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці розшукують зниклого безвісті військовослужбовця

15 серпня 2024, 15:04 | Офіційно | Костянтинівка 507
Поділитися:
У Костянтинівці розшукують зниклого безвісті військовослужбовця

У Костянтинівці розшукують зниклого безвісті військовослужбовця. До приймальні Українського Інституту Антикризового Менеджменту звернулася мама розшукуваного.

Про це повідомляється на сторінці організації у фейсбуку.

Їй допомогли виправити помилки у документах та подати заяву до правоохоронних органів.

"До нашої Громадської приймальні звернулася Ірина Гончарова, мати Тараса Вячеславовича Гончарова. Тарас – мешканець Костянтинівки, захищає Україну з 2014 року. Він зник безвісті 1 червня цього року поблизу с. Іванівське Бахмутського району, намагаючись під шаленим обстрілом ворога надати першу допомогу пораненим побратимам із батальйону «Айдар». Ірина, шукаючи сина, вже отримала досвід ускладненої комунікації з установами. Ми допомогли виправити технічну помилку в документах, на цей час подано заяву до правоохоронних органів та отримано витяг з Єдиного реєстру осіб зниклих безвісті за особливих обставин. Звернулися також до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини", — повідомляє організація.

Найбільшою проблемою залишається отримання виплат за зниклого безвісти бійця. Повідомляється, що родичі стикаються з бюрократизованими процесами та низкою питань, намагаючись самостійно отримати інформацію про своїх близьких. 

"Тому сім'ї мають об'єднуватися, це психологічно полегшує процедуру розшуку та допомагає підтримувати одна одну, вважає Ірина. Вона також за те, що має бути єдина структура, куди можна прийти з інформацією про зниклого безвісти, її перенаправлять до державних та пошукових органів і надалі працюватимуть разом аж до кінцевого результату", — йдеться у повідомленні.


Контакти Громадської приймальні Костянтинівської ТГ: м. Костянтинівка, вул. Театральна, 1. Графік роботи: з 10:00 до 15:00. Консультація за телефоном (дзвінки приймаються з 8:00 до 20:00): тел.: +380501482141; тел.: +38095422 2345.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ