В Костянтинівці дешевшають ранні овочі, м'ясо і риба | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці продовжують знижуватися ціни на продукти харчування

12 травня 2023, 12:08 | Бізнес | Костянтинівка 5430
Поділитися:
У Костянтинівці продовжують знижуватися ціни на продукти харчування
Фото - автора

За останні кілька днів тенденція невеликого зниження цін на продукти триває. В першу чергу, дешевшають ранні овочі. Так, огірки, помідори, капуста і картопля подешевшали на 10-15%.



На 5-10% знизилася вартість м'якоті свинини, реберець, свинячого фаршу. Якщо минулого тижня кілограм таких м'ясних продуктів коштував 185-190 грн, то сьогодні їх продають по 175-178 грн.Подешевелі на 10-15 грн деякі види риби.



Значно дешевше стала зелень, пучок щавеля, кропу і петрушки сьогодні можна купити і за 7-8 грн ( було 10-12 грн ). У деяких торгових точках знизилася ціна на ріпчасту цибулю з 60 грн до 55 грн за кілограм. А у приватних торговців цей коренеплід можна купити і за 45-50 грн.



А ось впали до 35 грн ціни на десяток яєць в останні дні знову пішли вгору і дійшли до 45-50 грн. Однак експерт з птахівництва і співробітник НААН Олег Катеринич спрогнозував, що влітку ціни знову знизяться і за одне яйце доведеться платити десь 2,5- 3 гривні.

На даний момент ціна трохи збільшилася, але це та мінімальна відмітка, яка зараз більш-менш оптимальна для виробника. Спеціаліст спрогнозував, що більше 3 грн за штуку яйця цього літа коштувати не будуть. Однак уже восени їх вартість може підвищитися.

Читайте також, хто в Костянтинівці може отримати гроші на лікування.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ