У Костянтинівці дедалі більше вільних вакансій | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці потрібні лікарі, спеціалісти держслужби та інші працівники

17 травня 2024, 11:53 | Офіційно | Костянтинівка 13182
Поділитися:
У Костянтинівці потрібні лікарі, спеціалісти держслужби та інші працівники
Фото из открытых источников

За даними міського центру зайнятості, на обліку на 1 травня було 767 безробітних

Офіційний статус безробітного отримали 53 укладачі-пакувальники, 48 продавців, по 15 кухарів, діловодів та робітників з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва.

У пошуках роботи 21 водій, по 16 апаратників хімводоочищення, продавців-консультантів та овочівників, 13 охоронців. На обліку також перебувають 11 формувальників ковбасних виробів, 30 машиністів котлів, прибиральники службових приміщень, підсобні робітники та робітники з благоустрою.

Серед вільних вакансій на 16 травня багато у медичній сфері. А, точніше, потрібні лікарі: пульмонолог, ендоскопіст, ультразвукова та функціональна діагностика, терапевт, невропатолог, рентгенолог, кардіолог, психіатр, педіатр.

Є також вакансії спеціаліста державної служби (місцевого самоврядування), контролера газового господарства, бухгалтера, сировару. На підприємства громади готові працевлаштувати розфасовника м'ясопродуктів, налагоджувача обладнання у виробництві харчової продукції, продавця.

У Костянтинівці також потрібні майстер з ремонту взуття, авторемонтник, машиністи екскаватора одноковшового та автомобільного крана, вантажник.

У Старокостянтинові Хмельницької області запрошують на роботу оператора автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок та вантажника.

Вакансії військовослужбовців за контрактом:

командир взводу, помічник командира взводу, бухгалтер, водій, гранатометник, діловод, електрик на ділянці, кулеметник, кухар, молодша медична сестра (мл. мед. брат), навідник, стрілець, тракторист.

До суспільно корисних робіт у квітні поточного року було залучено 135 безробітних.

За січень – квітень видано сім ваучерів на безкоштовне навчання за затвердженим переліком професій. Сьогодні він налічує 123 спеціальності у сфері ІТ-технологій, будівництва, транспорту, освіти, медицини, сільського господарства та соцобслуговування.

За додатковою інформацією та консультацією звертатися за тел: 095-206-86-51 або 095-121-18-34. У приміщенні центру зайнятості з 10.00 до 14.00 продовжує працювати консультаційний пункт для надання послуг особам, які шукають роботу.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ