Які професії потрібні в Костянтинівці | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці потрібні лікарі, бухгалтери, авторемонтники, слюсарі

15 грудня 2023, 13:56 | Офіційно | Костянтинівка 4566
Поділитися:
У Костянтинівці потрібні лікарі, бухгалтери, авторемонтники, слюсарі
Фото из открытых источников

За даними Костянтинівського центру зайнятості початку грудня, на обліку перебувало 500 безробітних.

З них 36 укладачів-пакувальників, 32 продавці, 15 овочівників, 12 формувальників ковбасних виробів, 11 охоронців. На обліку також 21 підсобний робітник, 10 вантажників та 13 робітників з благоустрою.

Серед вільних вакансій (станом на 17 листопада) багато у медичній сфері. Потрібні лікарі: пульмонолог, ендоскопіст, ультразвукова та функціональна діагностика, терапевт, невропатолог, рентгенолог, кардіолог, психіатр і педіатр.

На підприємства громади працевлаштують бухгалтерів, машиністів котлів та котельні, малярів, водіїв, авторемонтників, слюсарів. А також - машиністів екскаватора одноковшового та автомобільного крана, підсобних робітників.

І вже кілька місяців поспіль костянтинівців запрошують на роботу до Старокостянтинів Хмельницької області. Там вільні вакансії оператора автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок, водія навантажувача та вантажника.

До суспільно корисних робіт у листопаді було залучено 153 безробітних. За січень – листопад видано 64 ваучери на безкоштовне навчання за затвердженим переліком професій.

Сьогодні він налічує 123 професії та спеціальності у сфері ІТ-технологій, будівництва, транспорту, освіти, медицини, сільського господарства, соцобслуговування.

.У приміщенні центру зайнятості продовжує працювати консультаційний пункт надання послуг особам, які шукають роботу. Час роботи – з 10:00 до 13:00 (тел. 0951211834, 0952068651).


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ