У Костянтинівській та Іллінівській громадах пошкоджено десятки будинків | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці пошкоджено виробничий цех, у селах громади зруйновано будинки: Зведення по області

9 вересня 2024, 10:22 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Ил'іновка, Покровськ, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Лиман 1119
Поділитися:
У Костянтинівці пошкоджено виробничий цех, у селах громади зруйновано будинки: Зведення по області

За 8 вересня в результаті російських обстрілів загинули 3 мешканці Донеччини — у Черкаському. Ще 5 людей отримали поранення, повідомляє ДонОВА. Також обласна адміністрація та поліція публікують оперативну ситуацію по області станом на ранок 9 вересня. 

Покровський район. По Кураховому війську РФ били з РСЗВ «Ураган» та ствольної артилерії, пошкоджено 12 будинків, у Гірнику - приватний будинок та багатоповерхівку, в Островському - 3 будинки, ще 1 - у Ганнівці. У Покровську знищено 3 приватні будинки. 

Краматорський район. У Торському Лиманської громади зруйновано будівлю. В Іллінівській громаді пошкоджено 14 об'єктів: 10 в Іллінівці, 3 у Катеринівці та 1 у Плещіївці. У поліції повідомили, що на Іллінівку Росія скинула авіабомбу «ФАБ-250» з модулем УМПК.

У Костянтинівці пошкоджено промислову будівлю; також у громаді зруйновано будинок та пошкоджено 4 у Миколаївці, зруйновано будинок у Марковому, пошкоджено 5 будинків у Предтечиному та 3 у Веролюбівці. 

Костянтинівська адміністрація опублікувала хронологію ворожих обстрілів громади за останню добу.

"08.09.2024 о 10:00 відбувся ворожий обстріл по місту Костянтинівці, влучання прийшлося на територію одного з заводів. Зруйнована будівля виробничого цеху підприємства. Постраждалі відсутні.

08.09.2024 об 11:40 російські окупанти здійснили обстріл по Миколаївському старостинському округу. Внаслідок чого зруйновано один, та пошкоджено 4 приватні будинки. Сталося загоряння сухої рослинності, внаслідок чого знищено ще 3 приватні будинки. Постраждалі відсутні.

08.09.2024 о 19:05 ворог здійснив обстріл по Віролюбівському старостинському округу. Пошкоджено 4 приватні будинки та електропостачання. Постраждалі відсутні.

08.09.2024 о 19:10 окупанти обстріляли Марківський старостинський округ. Внаслідок обстрілу знищено один приватний будинок. Постраждалі відсутні.

Протягом доби під ворожими обстрілами також перебували сел. Біла Гора, Ол.Шультине, Диліївка, Неліпівка, Іванопілля, Предтечине, Майське (влучання по раніше зруйнованим будинкам, городам, полям, дорогам, лісосмугам). Внаслідок обстрілів пошкоджене електропостачання в Іванопільському старостинському окрузі. Інформації щодо постраждалих не надходило", — йдеться в повідомленні.



Черкаське окупанти накрили з РСЗВ «Смерч» - загинули троє цивільних осіб, ще п'ятеро отримали поранення. Пошкоджено 10 приватних будинків та автомобіль.

Бахмутський район. У Сіверську пошкоджено 2 будинки. У Часовоярській громаді пошкоджено 7 приватних будинків, 2 багатоповерхівки та 2 промислові будівлі. 




Усього за добу росіяни 17 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 2011 осіб, у тому числі 210 дітей.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ