За 17 серпня загинули 2 мешканці Донецької області, ще 8 поранені | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці пошкоджено трансформатори, будинки та газопровід: Зведення по області

18 серпня 2024, 12:08 | Офіційно | Костянтинівка, Краматорськ, Ил'іновка, Курахове, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля 990
Поділитися:
У Костянтинівці пошкоджено трансформатори, будинки та газопровід: Зведення по області
Мирноград
За 17 серпня загинули 2 мешканці Донецької області: у Мирнограді та Торецьку. Ще 8 людей отримали поранення. Також ДонОВА та поліція публікує оперативне зведення по області на ранок 18 серпня. 

Покровський район

У Курахівській громаді обстріляно Курахове, Трудове та Ганнівка. На Мирноград окупанти скинули авіабомбу «ФАБ-500» із модулем УМПК – вбили цивільну особу, ще чотирьох поранили. Пошкоджено 6 багатоквартирних будинків, 2 магазини, аптека, кінотеатр.




У Сухому Яру Покровської ТГ поранено людину. У Гродівській ТГ зруйновано 5 будинків. 

Краматорський район

У Зарічному Лиманської громади 1 будівля зруйнована та 1 пошкоджена; у Ямполі зруйновано будинок; у Новому пошкоджено магазин. 

Краматорськ російські війська накрили з РСЗВ «Смерч» - травмовано мирного жителя, пошкоджено три багатоквартирні будинки, цех і газопровід.



"У Костянтинівці пошкоджено 2 приватні будинки, адмінбудівлю та 2 інфраструктурні об'єкти; ще 2 будинки пошкоджено у Марковому", — повідомляє ДонОВА.

У Костянтинівській адміністрації розповіли подробиці обстрілів за добу.

"17.08.2024 внаслідок обстрілу з боку російського окупанта по підстанції, у місті Костянтинівка пошкоджено фасад адмінбудівлі та 2 трансформатори. Поранених та загиблих на місці не виявлено. 

17.08.2024 о 10:00 російські окупанти здійснили обстріл по м. Костянтинівка, внаслідок чого пошкоджено 2 фасади приватних будинків, лінію газопроводу. Постраждалих немає. 

17.08.2024 об 11:00 ворог здійснив обстріл Марківського старостинського округу, внаслідок чого пошкоджено фасади двох приватних будинків. Постраждалих немає", — йдеться у повідомленні МВА.

Бахмутський район

У Торецьку загинула людина, пошкоджено будинок; у Щербинівці 1 особа поранена. У Часовоярській громаді 1 особа поранена, пошкоджено 2 багатоповерхівки, 2 приватні будинки та 2 господарські будівлі. У Сіверську пошкоджено будинок.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ