У Костянтинівці пошкоджено дитячий навчальний заклад та торговий павільйон: | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці пошкоджено дитячий навчальний заклад та торговий павільйон: Зведення за добу

28 серпня 2024, 11:19 | Офіційно | Костянтинівка 819
Поділитися:
У Костянтинівці пошкоджено дитячий навчальний заклад та торговий павільйон: Зведення за добу

Оперативна ситуація в області станом на ранок 28 серпня від Донецької ОВА.

Покровський район. У Селидовому поранено 2 людей, пошкоджено будинок. Вранці в Ізмайлівці Курахівської громади загинули 4 особи, зруйновано будинок внаслідок авіаудару; у Гірнику пошкоджено 3 приватні будинки та 2 багатоповерхівки. У Мирнограді обстріляно промзону, пошкоджено 9 будинків. Під вогнем - Очеретинська, Мар'їнська та Гродівська громади.

Краматорський район. У Закітному Лиманської громади 1 будівлю зруйновано та 1 пошкоджено; ще 1 будинок зруйновано у Торському. У Костянтинівці пошкоджено торговий павільйон та соціальну установу. 

У Костянтинівській адміністрації повідомили подробиці обстрілу за добу.

"27.08.2024 о 13.30 ворог здійснив обстріл лівобережної частини міста Костянтинівка. Внаслідок обстрілу пошкоджено будівлю дитячого навчального закладу. Постраждалих немає.

27.08.2024 о 16:05 російські окупанти вкотре обстріляли лівобережну частину міста Костянтинівка. Внаслідок обстрілу пошкоджено будівлю торгового павільйону. Постраждалих немає", — повідомили у МВА.

Бахмутський район. У Часовоярській громаді 2 особи загинули, пошкоджено 16 приватних будинків у 2 багатоповерхівки.

Загалом за добу росіяни 17 разів обстріляли населені пункти Донецької області. З лінії фронту евакуйовано 2718 осіб, у тому числі 392 дитини.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ