У Костянтинівці внаслідок обстрілу пошкоджено багатоповерхівку | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці пошкоджено багатоповерхівку, в Іллінівській ТГ поранено людину: Зведення за добу

3 серпня 2024, 11:48 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Ил'іновка, Покровськ, Мирноград, Лиман 813
Поділитися:
У Костянтинівці пошкоджено багатоповерхівку, в Іллінівській ТГ поранено людину: Зведення за добу

За 2 серпня внаслідок російських обстрілів загинули 3 мешканців Донецької області: 2 у Катеринівці та 1 у Новогродівці. Ще 8 людей отримали поранення: 4 у Мирнограді, по 1 у Новогродівці, Торецьку, Романівці, Новоекономічному, повідомляє ДонОВА.

Оперативну ситуацію по області станом на ранок 3 серпня публікує ДонОВА та поліція.

Волноваський район

У Новоукраїнці Вугледарської громади пошкоджено будинок. 

Покровський район

У Курахівці під вогнем промзона, обстріляні Курахове і Гірник. В Українську Селидівської ТГ пошкоджено адмінбудівлю. У Гродівці пошкоджено нежитлове приміщення, у Новоекономічному обстріляна промзона. У Новогродівці 1 людина загинула і 1 поранена, пошкоджено багатоповерхівку, приватний будинок і адмінбудівлю. У Покровську 1 адмінбудівля знищена і 2 пошкоджено. У Білицькому Добропільської ТГ пошкоджено адмінбудівлю. У Мирнограді поранено 4 людини, пошкоджені 12 приватних будинків, 2 багатоповерхівки і 6 адмінбудівель.

Крім того, сьогодні близько 2:00 росія атакувала Покровськ і Мирноград, випустивши по них 11 ракет. По Покровську влучили 7 ракет із ЗРК «С-300», попередньо – без постраждалих. Мирноград зазнав чотирьох ракетних ударів – поранено цивільну особу. Поліцейські зафіксували 52 руйнування - 40 житлових будинків, три заклади освіти, поліклініка, амбулаторія, торговий центр, магазин, промисловий об’єкт, офісні приміщення.

Краматорський район

Пошкоджено будинок у Зарічному Лиманської ТГ. В Іллінівській ТГ поранено людину та пошкоджено 3 об'єкти в Романівці, пошкоджено будинок у Зорі. Обстріляно околиці Слов'янської ТГ. 

У Костянтинівці пошкоджено багатоповерхівку. У Костянтинівській адміністрації уточнили, що обстріл міста стався вчора о 08:35.

Бахмутський район

У Торецьку поранено людину, пошкоджено будинок та об'єкт інфраструктури. У Часовоярській ТГ пошкоджено 6 приватних будинків, багатоповерхівку та нежитлове приміщення.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ