По Костянтинівці вдарили авіабомбою, є поранений | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці пошкоджено 9 будинків, є поранений. Фото

5 червня 2024, 09:58 | Надзвичайні події | Костянтинівка 4671
Поділитися:
У Костянтинівці пошкоджено 9 будинків, є поранений. Фото

Внаслідок обстрілів Донецької області за останню добу є один постраждалий — у Костянтинівці. Також пошкоджено приватні будинки. Оперативну ситуацію по області станом на ранок 5 червня публікує Донецька ОВА.

У Краматорському районі у Лимані пошкоджено 6 будинків. У Костянтинівці поранено людину, пошкоджено 9 будинків. 

У Костянтинівській адміністрації уточнили, що 04.06.2024 о 21:19 стався удар керованою авіаційною бомбою по місту Костянтинівка. Внаслідок обстрілу поранено 1 цивільну особу. Пошкоджено 9 приватних будинків, 3 легкові цивільні автомобілі. 

Крім того, протягом доби під ворожими обстрілами також знаходилися сел. Біла Гора, Ол.Шультіно, Ступочки (попадання по раніше зруйнованих будинках) та околиці сел. Предтечине, Нелипівка, Іванопілля, Миколаївка, Диліївка, Майське, Новомаркове, Новодмитрівка. Інформація про постраждалих не надходила.

У поліції додали, що удар було завдано авіабомбою «УМПБ Д-30СН».



У Покровському районі у Курахівській громаді росіяни обстріляли з артилерії Курахівку, скинули керовану авіабомбу на Курахове. Під вогнем околиці Мар'їнської, Очеретинської та Гродівської громад. 

У Бахмутському районі у Часовоярській громаді пошкоджено 7 приватних будинків, багатоповерхівку та господарську будівлю. 

Усього за добу росіяни 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 347 осіб, у тому числі 84 дитини.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ