Зведення по обстрілам у Донецькій області на 18 квітня | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці пошкоджено 12 будинків: Обстріли за добу

18 квітня 2024, 10:03 | Офіційно | Костянтинівка, Покровськ 2283
Поділитися:
У Костянтинівці пошкоджено 12 будинків: Обстріли за добу

Оперативна ситуація в області станом на ранок 18 квітня від Донецької ОВА.

Покровський район. У Красногорівці поранені 2 людини. У Селидовому 1 людина загинула, зруйновано приватний будинок; пошкоджено 11 будинків, адмінбудівлю і крамницю. Під вогнем — промзона Покровська. 

Краматорський район. У Костянтинівці пошкоджено 12 приватних будинків і адмінбудівлю; у Марковому пошкоджено 2 адмінбудівлі і приватний будинок. У Лиманській громаді обстріляні Торське, Терни і Ямполівка. 

Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджені 12 приватних будинків і 2 багатоповерхівки. У Сіверську пошкоджено будинок.

Зведення від поліції на 18 квітня

У Красногорівці зазнали поранень двоє мирних жителів, постраждали приватні оселі. 

Авіаудар завдали російські військові по Костянтинівці – пошкодили 12 приватних будинків і заклад освіти. З артилерії ворог обстріляв Маркове Костянтинівської громади, пошкоджено приватний будинок, адмінбудівлю, заклад освіти. 

Три домівки пошкоджено внаслідок авіаційних та артилерійських ударів по Желанному

Крім того, в ніч на 18 квітня росія завдала по Донеччині 10 ракетних ударів. Шість ракет окупанти спрямували на Покровськ, пошкодили СТО, підприємство та 8 цивільних авто. 

Ще чотирма ракетами атакували Селидове – вбили цивільну особу. Руйнувань зазнали 12 приватних будинків, сільськогосподарське підприємство, магазин, лінія електропередач.







Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ