У Костянтинівці поранено людину, пошкоджені будинки, багатоповерхівку, ЛЕП і авт | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці є поранений: Зведення за добу по області

27 серпня 2024, 10:17 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка 1206
Поділитися:
У Костянтинівці є поранений: Зведення за добу по області

За 26 серпня в результаті російських обстрілів поранено одного жителя Донеччини — у Костянтинівці, повідомляє ДонОВА. Також публікується оперативна ситуація по області станом на ранок 27 серпня. 

Покровський район. У Кураховому пошкоджено будинок, в Успенівці — агропідприємство. У Покровську обстріляно промзону. Під вогнем Мар'їнська, Гродівська та Мирноградська ТГ. 

Краматорський район. У Лиманській ТГ зруйновано 5 будинків у Торському та 4 у Зарічному, пошкоджено 3 бази відпочинку у Щуровому. У Малинівці Миколаївської громади пошкоджено будинок. 

У Костянтинівці поранено людину, пошкоджено 4 приватні будинки, багатоповерхівку, лінію електропередач і 2 автомобілі. 

У Костянтинівській МВА повідомили подробиці обстрілів за останню добу.

"26.08.2024 у період часу із 11:05 до 11:25 російські окупанти здійснили обстріл по лівобережній частині міста Костянтинівка. Внаслідок обстрілу пошкоджено багатоповерховий будинок, приватний будинок, господарча споруда, 2 автівки. Постраждалі відсутні.

27.08.2024 о 03.20 ворог обстріляв місто Костянтинівку. Пошкоджено 3 приватних будинки, лінія електромережі ДТЕК. Внаслідок обстрілу отримала поранень 1 цивільна особа", - повідомляє адміністрація міста.

Бахмутський район. У Часовоярській ТГ пошкоджено 7 приватних будинків та 2 господарські будівлі. Обстріляно Сіверськ, Серебрянка та Дронівка.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ