В «СЄЗ» просять костянтин[вцiв погасити заборгованість по квартплаті | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці почався опалювальний сезон, незважаючи на величезнi борги городян по квартплаті

2 листопада 2023, 12:05 | ЖКГ | Костянтинівка 6675
Поділитися:
У Костянтинівці почався опалювальний сезон, незважаючи на величезнi борги городян по квартплаті
Фото - автора

За даними Костянтинівської «СЄЗ», заборгованість городян по квартплаті на 1 листопада вже становить 13 000 000 гривень!

Проте, комунальники почали опалювальний сезон своєчасно. У багатьох багатоповерхівках вже тепло, в деяких ще проходить запуск опалювальних систем, на який дається три дні.

- Крім того, що при запуску систем нерідко трапляються аварійні ситуації, - розповів журналісту ZI директор «СЄЗ» Євген Ділін, - є ще одна проблема. Справа в тому, що наші фахівці можуть потрапити не в усі квартири.

Багато мешканців, виїхавши з міста, не залишили сусідам ключі від квартир. Щоб подати тепло у квартири під'їзду, треба зробити спуск води на 9 поверсі, а потрапити туди неможливо через відсутність господарів і ключів.

Ось комунальники і просять городян знайти контакти мешканцiв, що виїхали, щоб, зв'язавшись з ними, все ж потрапити у квартири. І. звичайно, по можливості погасити заборгованість по квартплаті..

Адже праця працівників повинна бути оплаченою, та й на закупівлю будматеріалів постійно потрібні гроші. Внести оплату без комісії можна в терміналах, розташованих к приміщеннях, де знаходяться структурні підрозділи «СЄЗ».


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ