У Костянтинівці збільшилась кількість постраждалих: Зведення по област | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці збільшилась кількість постраждалих: Зведення по області

31 серпня 2024, 10:34 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Покровськ, Лиман 1323
Поділитися:
У Костянтинівці збільшилась кількість постраждалих: Зведення по області

Оперативна ситуація в області станом на ранок 31 серпня від Донецької ОВА. 

Покровський район. У Кураховому 1 людина загинула і 6 поранено, пошкоджено 12 багатоповерхівок, адмінбудівлю і крамницю; у Гірнику загинула людина, пошкоджено 5 приватних будинків і 2 багатоповерхівки; ще 1 будинок пошкоджено у Гострому. У Мирнограді пошкоджено 2 будинки і газогін. У Добропіллі пошкоджено 2 адмінбудівлі, 7 будинків і промзону. У Криворізькій громаді пошкоджено промзону. У Покровську пошкоджено об'єкт інфраструктури. Під постійним вогнем — Мар'їнська і Гродівська громади.

Краматорський район. У Лиманській громаді зруйновано 5 будинків у Зарічному та 1 у Торському. У Рай-Олександрівці Миколаївської громади пошкоджено 3 будинки. 

У Костянтинівській адміністрації повідомили про збільшення кількості постраждалих за 29 серпня.

"За уточненою інформацією стосовно обстрілу, який здійснили російські окупанти по місту Костянтинівці 29.08.2024 у період часу з 14.10 до 14.40 постраждало 8 цивільних осіб: одна особа загинула, сім отримали поранення, серед яких одна малолітня дитина", - йдеться у повідомленні.

Бахмутський район. Пошкоджено будинок у Торецьку, ще один – у Дружбі. У Часовоярській громаді пошкоджено 11 багатоповерхівок, 3 приватні будинки та нежитлову будівлю.




Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ