Які професії сьогодні потрібні на підприємствах Костянтинівки | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці побільшало безробітних і ще більше вакансій

19 квітня 2024, 11:58 | Офіційно | Костянтинівка 6927
Поділитися:
У Костянтинівці побільшало безробітних і ще більше вакансій
Фото из открытых источников

За даними міського Центру зайнятості, на обліку на 1 квітня було 639 безробітних.

Серед них 50 укладачів-пакувальників, 39 продавців, по 13 кухарів та діловодів, по 16 овочівників та прибиральників службових приміщень. На обліку також 12 формувальників ковбасних виробів, 11 охоронців, 29 підсобних робітників та 22 робітники з благоустрою.

Серед вільних вакансій (на 18 квітня) багато у медичній сфері. У лікарнях потрібні лікарі: пульмонолог, ендоскопіст, ультразвукова діагностика, функціональна діагностика. А також - терапевт, невропатолог, рентгенолог, кардіолог, психіатр, педіатр.

На підприємствах громади готові працевлаштувати менеджера, контролера газового господарства та оператора тваринницьких комплексів та механізованих ферм.

У Костянтинівці потрібні розфасовщик м'ясопродуктів, відладчик обладнання у виробництві харчової продукції, продавець-консультант та сировар.

Потрібні у громаді майстер з ремонту взуття. електрогазозварювальник, слюсар-електрик з ремонту електрообладнання та слюсар з експлуатації та ремонту газового обладнання. А також – водій, авторемонтник, бухгалтер, машиністи екскаватора одноковшового та автомобільного крана.

До Старокостянтинів Хмельницької області запрошують на роботу оператора автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок, вантажника та підсобного робітника.

Вакансії військовослужбовців за контрактом:

командир взводу, помічник командира взводу, бухгалтер, водій автотранспортних засобів, гранатометник, діловод, електрик ділянки, кулеметник, кухар, молодша медична сестра (мл. мед. брат), навідник, стрілець, тракторист.

До суспільно корисних робіт у березні цього року було залучено 106 безробітних.

За січень – березень видано чотири ваучери на навчання. Це документ, що дає право особі, яка не є офіційно безробітною, право безкоштовно пройти навчання за затвердженим переліком професій.

Сьогодні він налічує 123 професії та спеціальності у сфері ІТ-технологій, будівництва, транспорту, освіти, медицини, сільського господарства, соціального обслуговування.

За додатковою інформацією та консультацією звертатися за тел. 0952068651, 0951211834.

У приміщенні Костянтинівського центру зайнятості продовжує працювати консультаційний пункт надання послуг особам, які шукають роботу. Час роботи – з 10:00 до 14:00.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ