У Костянтинівці зросла кількість постраждалих внаслідок вибуху авіабомби | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці по медичну допомогу звернувся ще один постраждалий

11 червня 2024, 14:36 | Офіційно | Костянтинівка 2607
Поділитися:
У Костянтинівці по медичну допомогу звернувся ще один постраждалий

Четверо мешканців Костянтинівки перебувають у лікарні із травмами, отриманими внаслідок вибуху авіабомби вчора вночі.

Поранення отримали в основному люди похилого віку, вони постраждали від уламків скла, повідомив начальник Костянтинівської міської військової адміністрації Сергій Горбунов в єфірі  Суспільне. Студія.  

Він зазначив, що йде ліквідація наслідків авіаудару, є перебої з електропостачанням, але ремонтні роботи ведуться. 

"Наразі видаються всі необхідні матеріали, щоб зашити вікна, двері, балкони, щоб люди мали змогу їх хоча б законсервувати. Звернень щодо розселення поки що не було. На евакуацію люди не дуже, скажімо так, охоче хочуть їхати, навіть за останній тиждень поїхали 7 людей. Це небагато. Люди вірять у перемогу наших ЗСУ і поки що їхати звідси не хочуть", — розповів начальник МВА. 

Також про збільшення кількості постраждалих в ефірі Суспільне. Студія повідомив в.о. начальника відділу комунікації Нацполіції на Донеччині Павло Дяченко.

Чоловік особисто звернувся до лікарні з травмами, які отримав внаслідок вибухової хвилі — уламками скла йому було завдано тілесних ушкоджень. Таким чином, у нас наразі шестеро людей отримали поранення. Загиблих немає

Нагадаємо, російські війська вчора близько 23:20 завдали авіаудару напівтонною бомбою з житлової забудови Костянтинівки. Пошкоджено 16 багатоквартирних будинків, адмінбудівлю, котельню, навчальний заклад, електротрансформатор.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ