У Костянтинівці після обстрілу гасили пожежу на відкритій території | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці після обстрілу гасили пожежу на відкритій території

19 червня 2023, 12:25 | Надзвичайні події | Костянтинівка 2451
Поділитися:
У Костянтинівці після обстрілу гасили пожежу на відкритій території

За минулу добу рятувальники Донецької області ліквідували шість пожеж на території області, дві з якіх виникли в результаті ворожих обстрілів. Про це повідомила прес-служба ДСНС.

Вчора вранці в результаті обстрілу міста Курахово Покровського району виникла пожежа на території приватного домоволодіння. До місця події виїхали рятувальники 73-й державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю було встановлено, що відбувалося горіння господарської будівлі. Пожежа була ліквідована через 25 хвилин на площі 5 кв. м.

Увечері в результаті обстрілу міста Костянтинівка Краматорского району виникла пожежа на відкритій території. До місця події виїхали рятувальники Костянтинівського гарнізону. По прибуттю було встановлено, що відбувалося горіння сухої трави. Пожежа була ліквідована на площі 1500 кв. м. До гасіння пожежі залучалося 6 осіб особового складу і 1 одиниця техніки, а також 1 одиниця техніки і 4 людини особового складу від місцевої пожежної команди. 

Крім того, виникло 2 пожежі на відкритій території. Рятувальники ліквідували загоряння сухої трави на загальній площі 3500 кв. м. Від Головного управління залучалося 11 осіб особового складу і 2 одиниці техніки.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коментарі