Протягом тижня відновлювали газопостачання у Костянтинівці, Покровську, Слов'янську | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці п'ять пошкоджень газових мереж через бойові дії

3 січня 2024, 11:10 | Офіційно | Костянтинівка, Краматорськ, Покровськ, Слов'янськ 4161
Поділитися:
У Костянтинівці п'ять пошкоджень газових мереж через бойові дії

Донецькоблгаз інформує про виконані протягом тижня роботи.

У Костянтинівці виявлено 5 пошкоджень газових мереж, які виникли внаслідок бойових дій, що спричинило за собою відключення 1 абонента.

У с. Стара Миколаївка виявлено пошкодження, яке виникло внаслідок бойових дій.

Внаслідок негоди дерево впало на газопровід у Олександро-Калиновому. 28 абонентів тимчасово були без газопостачання. Нині доступ до газу відновлено в повному обсязі.

Відновлено газопостачання до с. Катеринівка, де раніше було виявлено пошкодження газових мереж, які виникли внаслідок бойових дій.

Виїзний прийом абонентів здійснено в Олександро-Калиновому. Необхідні консультації отримали 38 споживачів.


У Покровську внаслідок бойових дій 89 абонентів залишились без газопостачання. Фахівцями УГГ зафіксовано наступні пошкодження: 12 метрів підземного газопроводу низького тиску; 14 метрів надземного газопроводу діаметром 57 мм.

У Краматорську газовики виконали ремонт фланцевих зʼєднань на кранах багатоповерхових будинків. Замінено кран на багатоповерхівці. Виконано монтаж установки анодних заземлювачів горизонтальним способом.


У Словʼянську газовики після ремонтних робіт відновили газопостачання до 35 квартир та 14 приватних будинків. Виконано реконструкцію ввідного газопроводу.

Мобільна бригада абонвідділу надала фахові консультації 38 абонентам с. Привілля.

Аварійно-диспетчерською службою Донецькоблгазу протягом тижня зареєстровано 4 витоки газу, які не пов’язані з бойовими діями, що спричинили собою тимчасове відключення 62 абонентів.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ