По Костянтинівці вдарили чотирма авіабомбами «ФАБ-250» із модулем УМПК — поліція | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці один загиблий та вісім поранених: Зведення за останню добу по області

9 жовтня 2024, 11:08 | Офіційно | Костянтинівка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Лиман 510
Поділитися:
У Костянтинівці один загиблий та вісім поранених: Зведення за останню добу по області
Константиновка, последствия удара

За 8 жовтня внаслідок російських обстрілів загинув 1 мешканець у Костянтинівці. Ще 11 людей в області за добу зазнали поранень. Публікуємо оперетивне зведення по області станом на ранок 9 жовтня. 

Покровський район. У Курахівській громаді поранено людину, пошкоджено багатоповерхівки та приватні будинки. У Мирнограді поранено людину. У Новоекономічному Гродівській ТГ пошкоджено складське приміщення. 

Краматорський район. Лиман ворог атакував бомбою "ФАБ-250" з модулем УМПК, поранено людину, пошкоджено 2 будинки, 5 магазинів, підприємство та 3 автомобілі. У Костянтинівці 1 особа загинула та 8 поранено, пошкоджено 17 багатоповерхівок, 2 адмінбудівлі, 3 освітні заклади, 3 газопроводи, 70 гаражів та 12 автомобілів.

Хронологія обстрілів Костянтинівської ТГ:

"08.10.2024 о 10:23 стався ворожий удар керованою авіаційною бомбою по гаражному кооперативу міста Костянтинівка. Внаслідок обстрілу пошкоджено 70 гаражних приміщень, 5 автомобілів, інфраструктурну будівлю, адміністративну будівлю одного з підприємств. Отримали поранення 2 цивільні особи. 


08.10.2024 о 16:58 ворог завдав 3 авіаудара керованими авіаційними бомбами по житловому кварталу міста Костянтинівки. Внаслідок обстрілів пошкоджено 17 багатоквартирних будинків, 3 будівлі навчальних закладів, 3 лінії газопроводів, 7 автомобілів. Загинула одна цивільна особа, 6 отримали поранення", — повідомили у міській адміністрації.





У прокуратурі повідомили подробиці:

За даними слідства, 8 жовтня 2024 року, близько 17:00, російська армія завдала трьох авіаційних ударів по р. Костянтинівці, ймовірно, «КАБ-250» з УМПК. Під прицілом держави-агресора опинився квартал із щільною житловою забудовою. Внаслідок атаки окупантів за місцем проживання отримала несумісні з життям тілесні ушкодження 77-річна пенсіонерка. Також у своїх будинках травмовано ще шістьох цивільних. Жінки віком 61,73, 83 роки та 30, 45 та 73-річного чоловіка доставлено до медичного закладу, де у них діагностовано мінно-вибухові та черепно-мозкові травми, осколкові поранення та перелом.






Бахмутський район. У Сіверську пошкоджено 6 будинків. У Часовоярській ТГ пошкоджено 5 приватних будинків та багатоповерхівку.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ