Дружківка та Костянтинівка лідирують за кількістю незаконних підключень до газу | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці незаконних підключень до газу знову більше, ніж у решті міст

30 липня 2024, 15:41 | ЖКГ | Костянтинівка 582
Поділитися:
У Костянтинівці незаконних підключень до газу знову більше, ніж у решті міст

У Костянтинівці минулого тижня було виявлено 19 пошкоджень газових мереж, які виникли через бойові дії. Це спричинило відключення від газу 156 абонентів.

Як повідомляє Донецькоблгаз, відновити газопостачання вдалося 95 абонентам. Прес-служба компанії розповіла про проведені роботи протягом тижня.

Повідомляється, що газовики відновили доступ до газу 10 абонентам, які були без газопостачання внаслідок обстрілів, які сталися раніше.

Також було виявлено пошкодження газових мереж внаслідок обстрілу у с. Романівка, там без газу залишилося 19 абонентів. У с. Зоря внаслідок обстрілу виявлено одне пошкодження газових мереж — 1 абонент залишився без газу. 

Продовжується обстеження систем газопостачання на наявність витоків газу. Протягом тижня комплексно-приладовим методом обстежено понад 11 км газопроводів, повідомили у газовій службі.

Газовики розповіли і про випадки несанкціонованого споживання газу. Протягом минулого тижня працівниками Донецькоблгазу складено 17 актів про порушення:

Костянтинівка - 6, 
Слов'янськ - 3,
Покровськ - 1,
Краматорськ - 3,
Дружківка - 4. 

"За виявленими фактами складено акти про порушення, які розглядатимуться під час засідання комісій у відповідних УГГ, внаслідок чого буде ухвалено рішення про донарахування неврахованих обсягів споживання природного газу", — йдеться у повідомленні.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ