Які професії у лютому затребувані у Костянтинівці | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці кількість безробітних зменшується щомісяця

15 лютого 2024, 12:05 | Офіційно | Костянтинівка 5826
Поділитися:
У Костянтинівці кількість безробітних зменшується щомісяця
Фото из открытых источников
За інформацією міського Центру зайнятості, на обліку на 1 лютого було 489 безробітних. Тим часом у вересні минулого року таких було 764, у листопаді – 587.

З них 34 продавці, 15 овочівників, 35 укладачів-пакувальників, по 11 охоронців і формувальників ковбасних виробів. Шукають роботу також 22 підсобних робітників та 23 робітників з благоустрою.

Серед вакансій, за даними на 13 лютого, бухгалтер, машиніст котлів, контролер газового господарства, маляр, електрогазозварювальник.

На підприємства громади потрібні слюсар-електрик з ремонту електрообладнання, слюсар з експлуатації та ремонту газового обладнання.

А також - водій автотранспортних засобів, авторемонтник, машиністи екскаватора одноковшового та автомобільного крана.

Вже кілька місяців поспіль костянтинівців запрошують на роботу до Старокостянтинів Хмельницької області. Там потрібні оператор автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок, водій навантажувача. Працевлаштують на підприємства вантажників та підсобних робітників.

Серед вакансій для внутрішньовенного за контрактом: командир взводу, помічник командира взводу, бухгалтер, водій автотранспортних засобів.

Затребувані гранатометник, діловод, електрик ділянки, кулеметник, кухар, молодша медична сестра (мол. мед. брат), навідник, стрілець, тракторист.

До суспільно корисних робіт у січні цього року було залучено 63 безробітних.

За додатковою інформацією та консультацією звертатися за тел. 095-206-86-51, 095-121-18-34.

Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ