У Іллінівці автомобіль збив газопровід, 90 абонентів залишилися без газу | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці і Іллінівці підключили газ 99 споживачам

20 листопада 2023, 17:25 | ЖКГ | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Мирноград, Слов'янськ 2262
Поділитися:
У Костянтинівці і Іллінівці підключили газ 99 споживачам

Донецькоблгаз повідомив про проведені минулого тижня роботи в містах Донецької області. 

Фахівці Костянтинівського УГГ відновили газопостачання 99 абонентам.  Так, в с. Іллінівка автомобіль в'їхав в газопровід, через що 90 абонентів залишилися без газу. 

В Краматорську відновлено газопостачання 35 квартир. Багатоповерхові будинки відключалися в зв'язку з плановим ремонтом фланцевих з'єднань. Також за заявками абонентів відновлений газ в 61 квартиру. У приватному секторі міста газовики провели ремонт газопроводу. 

У с. Привілля зафіксовано збитий автівкою газопровід. Внаслідок аварійної ситуації 7 абонентів залишились без газопостачання. Фахівці Слов’янського УГГ продовжують відновлювальні роботи на місці події. Крім того, газовики продовжують відновлення газопостачання на деокупованих територіях області. Зокрема, протягом тижня у с. Дробишеве було виявлено 43 пошкодження системи газопостачання, які виникли внаслідок бойових дій. 

У Селидовому виявлено 4 пошкодження газових мереж, спричинених ворожим обстрілом. Встановити точні об’єми пошкоджень, завдані цим обстрілом, поки неможливо. Працівники Красноармійського УГГ виконали у Мирнограді газифікацію приватного будинку та ремонт опори газопроводу. Як зазначалося раніше, відновлено газопостачання до 90 квартир багатоповерхового будинку, які опинилися без газу через наявність води у газовому стояку. 

Крім того, аварійно-диспетчерською службою Донецькоблгазу протягом тижня зареєстровано три витоки газу, не пов’язані з бойовими діями, які спричинили за собою тимчасове відключення 10 абонентів. 

Службою дисципліни споживання природного газу Донецькоблгазу викрито 9 випадків несанкціонованого споживання природного газу: 

- Покровськ —1; 
- Краматорськ — 3; 
- Дружківка — 4; 
- Слов’янськ — 2.

За виявленими фактами складено акти про порушення, які розглядатимуться під час засідання комісій у відповідних УГГ, у результаті чого будуть прийняті рішення про донарахування необлікованих обсягів споживання природного газу.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ