У будівлі навчального закладу у Костянтинівці гасили пожежу | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці гасили пожежу у навчальному закладі

21 травня 2024, 11:01 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Лиман 2943
Поділитися:
У Костянтинівці гасили пожежу у навчальному закладі
Пожар в Константиновке / Фото: ГСЧС

Вчора на території навчального закладу у Костянтинівці рятувальники гасили загоряння сміття. Вогонь встиг поширитися на площу 50 кв. м. Про це повідомили у ДСНС.

"20 травня о 18:36 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території навчального закладу у м. Костянтинівка. На місце події прибули рятувальники 41 державної пожежно-рятувальної частини, які встановили, що відбувається горіння будівельного сміття всередині будівлі", — йдеться у повідомленні. Постраждалих внаслідок займання немає.


Також учора на виклик про пожежу виїжджали рятувальники Краматорська. 

"О 14:51 рятувальники 30 державної пожежно-рятувальної частини прибули на виклик про пожежу на відкритій території у м. Краматорськ. На місці події надзвичайники ліквідували загоряння сухої трави на площі 0,01 га", — повідомили рятувальники. 


Гасили загоряння сухої трави і в Лимані.

"20 травня о 13:41 рятувальники 69 державної пожежно-рятувальної частини ліквідували загоряння сухої трави на відкритій території в місті Лиман. Вогнем знищено 0,005 га", — повідомили у ДСНС. 

У ДСНС додали, що пожежники ліквідували 4 пожежі на відкритій території та 1 пожежу в екосистемі. Вогнем знищено близько 0,1 га сухої рослинності та 1,5 га лісової підстилки.

Загалом минулої доби рятувальники Донецької області залучалися до гасіння восьми пожеж на території області. 


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ