У Костянтинівці двоє поранених: Зведення по області на ранок 26 серпня | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці двоє поранених: Зведення по області на ранок 26 серпня

26 серпня 2024, 10:17 | Офіційно | Костянтинівка 1989
Поділитися:
У Костянтинівці двоє поранених: Зведення по області на ранок 26 серпня

За 25 серпня внаслідок обстрілів загинули 3 мешканці Донеччини: у Мемрику, Воздвиженці та Українську. Ще 4 особи в області за добу отримали поранення. ДонОВА повідомляє також оперативну ситуацію по області станом на ранок 26 серпня.

Покровський район. В Українську Селидівської громади загинула людина. У Гродівській громаді пошкоджено будинки. Обстріляно околиці Курахівської та Мар'їнської громад. 

Краматорський район. У Лиманській ТГ поранено людину в Лозовому, знищено 3 будинки в Торському. У Слов'янську пошкоджено 3 будинки, адмінбудівлю, нежитлове приміщення та 3 вантажівки. У Костянтинівці поранено 2 особи, пошкоджено 3 багатоповерхівки, адмінбудівлю, лінію електропередач та авто. 

У Костянтинівській адміністрації повідомили подробиці обстрілу за останню добу.

"25.08.2024 у період з 14:00 до 14:30 стався обстріл з боку російських окупантів. Внаслідок обстрілу пошкоджено 3 багатоповерхові будинки, адмінбудівлю, лінію електромережі ДТЕК, автомобіль. Поранення отримали 2 цивільні особи. 

Протягом доби під ворожими обстрілами також перебували сел. Біла Гора, Ол.Шультине, Диліївка, Неліпівка, Іванопілля, Предтечине, Миколаївка, Віролюбівка, Маркове (влучання по раніше зруйнованим будинкам, городам, полям, дорогам, лісосмугам). Інформації щодо постраждалих не надходило", - повідомили у МВА.

Бахмутський район. У Північному Торецької громади поранено людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській ТГ пошкоджено 6 приватних будинків, 2 багатоповерхівки та нежитлову будівлю. У Сіверську пошкоджено 2 будинки, ще 1 будинок пошкоджено у Серебрянці.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ