У Костянтинівській громаді один загиблий та двоє поранених за добу | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці двоє поранених, у Миколаївці один загиблий: Зведення по області

16 серпня 2024, 10:38 | Офіційно | Костянтинівка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Лиман 1287
Поділитися:
У Костянтинівці двоє поранених, у Миколаївці один загиблий: Зведення по області

За 15 серпня внаслідок обстрілів загинули 3 мешканців Донеччини: 2 у Верхньокам'янському та 1 у Миколаївці. Ще 5 людей отримали поранення: 3 у Новогродівці, 2 у Костянтинівці. Оперативну ситуацію по області станом на ранок 16 серпня публікує ДонОВА та поліція.

Покровський район

У Кураховому пошкоджено 5 будинків, ще 1 - у Курахівці. У Селидівській громаді поранено 3 людей. У Новогродівці внаслідок влучення дрону травмовано трьох мирних жителів.

Краматорський район

У Торському Лиманської громади зруйновано будівлю. У Костянтинівці поранено 2 особи, пошкоджено заправку, 2 будинки та лінію електропередач; також у громаді загинула людина у Миколаївці. У Зорі Іллінівської ТГ пошкоджено 3 об'єкти.

У Костянтинівській адміністрації повідомили подробиці обстрілів за останню добу.

"15.08.2024 у період з 09:15 по 09:25 з боку російських окупантів стався обстріл з двох видів РСЗВ «Смерч» по місту Костянтинівка. Внаслідок чого пошкоджено фасад приміщення АЗС, 2 фасади приватних будинків, лінію електромережі ДТЕК. Поранено 2 цивільні особи. 

15.08.2024 о 06.00 ворог здійснив обстріл Миколаївського старостинського округу, внаслідок чого пошкоджено фасад приватного будинку. Загинув один цивільний. 

Протягом доби під ворожими обстрілами також перебували села Біла Гора, Ол.Шультине, Диліївка, Неліпівка, Іванопілля, Маркове, Майське, Новомаркове, Ступочки, Предтечине, Червоне, Новодмитрівка, Стінки, (влучання по раніше зруйнованим будинкам, городам, полям, дорогам, лісосмугам). Інформації щодо постраждалих не надходило", — повідомили у МВА.



Бахмутський район

У Верхньокам'янському Званівської ТГ загинули 2 особи. У Часовоярській ТГ пошкоджено 6 приватних будинків, багатоповерхівку та 5 нежитлових будівель. У Торецьку пошкоджено 8 багатоповерхівок. 1 будинок пошкоджений у Сіверську, ще 1 - у Серебрянці.

Крім того, стало відомо про поранену цивільну особу у Часовому Яру, яка постраждала через російську атаку 14 серпня.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ