Клумби у дворі багатоповерхівок у Костянтинівці не рідкість | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці чимало зразкових багатоповерхівок

23 липня 2024, 12:39 | Світ та людина, Дозвілля | Костянтинівка 891
Поділитися:
У Костянтинівці чимало зразкових багатоповерхівок
Фото - автора

На одному з під'їздів будинку № 390 на вулиці Трудовій багато років висить табличка «Зразковий будинок». Колись у Костянтинівці проводили конкурс із благоустрою, і щороку у кожному ЖЕО обирали «зразковий будинок».



Конкурс давно не проводиться, але цей будинок продовжує відповідати своєму статусу. У дворі чисто, у всіх трьох під'їздів розбиті доглянуті клумби, що пахнуть з ранньої весни до осені.



Багато різних квітів та у дворі будинку №11 по вулиці Театральній. Заселялася дев'ятиповерхівка у 1997 році, відтоді там розбиті доглянуті клумби. Частина мешканців виїхала із міста, але порядок підтримують ті, хто лишився.



А мешканка першого поверху Марія не лише клумбу під вікнами доглядає, а й спорудила у дворі невеликий басейн. Тепер там у спеку п'ють воду, яку мешканці наливають по черзі, голуби та бродячі собаки.



Доглянуті двори на правобережжі біля будинків № 340 на вул. Пушкінській, № 10 на вул. Поштовій, № 289 по вул. Першотравневій та в деяких інших. Дякуємо мешканцям будинків, і двірникам за те, що дають нам, перехожим, можливість, милуватися красою.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ