У Костянтинівці виявили 9 пошкоджень газових мереж за тиждень | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці через самовільне втручання в систему без газу залишилося 24 абонента

16 вересня 2024, 15:25 | ЖКГ | Костянтинівка 774
Поділитися:
У Костянтинівці через самовільне втручання в систему без газу залишилося 24 абонента

У Костянтинівці співробітниками Донецькоблгазу за минулий тиждень було виявлено 9 пошкоджень газових мереж. Повідомляється, що причиною пошкоджень стали обстріли міста. Від системи газопостачання було відключено 1 абонента. 

Також пошкодження газових мереж після обстрілу виявлено у селі Попів Яр Костянтинівської громади. Крім того, у Костянтинівці внаслідок аварійної ситуації, пов'язаної з газом, без газопостачання тимчасово опинилося 15 абонентів. 

Повідомляється і про випадок самовільного втручання одного з абонентів Костянтинівки у систему газопостачання. У результаті без блакитного палива опинилися 24 абоненти, 23 з них уже з газом. 

Також за допомогою приладу RMLD спеціалістами Костянтинівського УГГ обстежено 12 кілометрів газових мереж.

Водночас газовики продовжують роботу щодо виявлення випадків несанкціонованого споживання природного газу. Протягом минулого тижня працівниками Донецькоблгазу складено 4 акти про порушення, з них 3 у Костянтинівці та 1 у Краматорську. 

"За виявленими фактами складено акти про порушення, які розглядатимуться під час засідання комісій у відповідних УГГ, внаслідок чого буде ухвалено рішення про донарахування неврахованих обсягів споживання природного газу", — повідомили на сторінці Донецькоблгазу.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ