Число безробітних в Костянтинівці скорочується | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці безробітних стало менше, вакансій - більше

17 травня 2023, 15:52 | Офіційно | Костянтинівка 6870
Поділитися:
У Костянтинівці безробітних стало менше, вакансій - більше
Фото из открытых источников

За даними міського Центру зайнятості на 1 травня, на обліку перебувало 783 безробітних. Це майже на 200 осіб менше, ніж було на початку квітня.

Серед них 72 укладальника – пакувальника, 48 продавців, 28 машиністів котлів, по 26 овочівників і формувальників ковбасних виробів. У пошуках роботи також 17 слюсарів-ремонтників, 21 підсобний робітник, 15 вантажників і 18 прибиральників службових приміщень.

У травні в центрі можуть запропонувати більше вакансій. Найбільш затребувані як і раніше лікарі: пульмонолог, ендоскопіст, по ультразвукової і функціональної діагностики, терапевт, невропатолог, рентгенолог, кардіолог, психіатр і педіатр.

На підприємства також потрібні кварцеплавильник, вантажник, машиніст розфасовувально-пакувальних машин, тракторист і оператор тваринницьких комплексів і механізованих ферм.

Серед військових вакансій - командир взводу, помічник командира взводу, бухгалтер, водій автотранспортних засобів, гранатометник. А також - діловод, електрик ділянки, кулеметник, кухар, молодша медична сестра ( мл. мед. брат ), навідник, стрілок і тракторист.

До суспільно корисним роботам в квітні були залучені 50 безробітних. У приміщенні Центру зайнятості продовжує працювати консультаційний пункт для надання послуг громадянам, які шукають роботу. За консультацією можна звертатися з 10:00 до 13:00, тел. 095-12-118-34.

Читайте також про ситуацію в Костянтинівській громаді на ранок, 17 травня.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ