У Костянтинівці проводять стерилізацію для контролю чисельності бродячих тварин | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівці розпочалась безкоштовна стерилізація для тварин

16 лютого 2024, 14:07 | Офіційно | Костянтинівка 1719
Поділитися:
У Костянтинівці розпочалась безкоштовна стерилізація для тварин

У Костянтинівській громаді протягом тижня благодійний фонд Happy Paw (Щаслива лапа) прийматиме на безкоштовну стерилізацію тварин. 

Цей благодійний фонд займається прифронтовими громадами. Мета проекту — відловити та стерилізувати, вакцинувати від сказу та повернути до місць їх проживання 350 бездомних тварин. 

Ситуація з безпритульними тваринами у багатьох регіонах України, особливо у прифронтових областях –, майже катастрофічна. Через російську агресію, на жаль, дуже багато тварин опинилися на вулицях, залишилися без дому, господарів чи притулку. Багато хто з них не стерилізований і швидко розмножується, їх стає все більше. Тому єдиний шанс на запобігання екологічній катастрофі – саме стерилізація. 

Тотальна масова стерилізація є найгуманнішим і правильнішим шляхом у контролі над кількістю бездомних тварин. 

"Даний метод контролю чисельності безпритульних тварин доведений і є ефективним, визнаний фахівцями та міжнародними організаціями та має велику кількість плюсів. Саме таким чином можна запобігти справжній екологічній катастрофі, яка може виникнути через збільшення кількості покинутих і загублених домашніх тварин", - повідомили у фонді.

Деталі за номером: 0505707407


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ