Подробиці реєстрації на отримання безкоштовних дров розповіли в Костянтинівському | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівському УСЗН розповіли подробиці реєстрації на отримання безкоштовних дров

7 листопада 2022, 12:10 | Офіційно | Костянтинівка 9240
Поділитися:
У Костянтинівському УСЗН розповіли подробиці реєстрації на отримання безкоштовних дров
Фото из открытых источников

Сьогодні, в понеділок, 7 листопада в УСЗН почнуть приймати заяви від жителів приватного сектора на отримання безкоштовних дров. Про подробиці реєстрації журналістуZI розповіла начальник відділу персоніфікації Костянтинівського УСЗН Інна Кнігіна.

В першу чергу заяви будуть приймати у громадян окремих категорій. Це люди з інвалідністю першої і другої груп і діти з інвалідністю. Заяви візьмуть у багатодітних сімей, громадян 80 +, пенсіонерів, які отримують надбавку в ПФУ як самотні. І у константиновцев, що знаходяться на обслуговуванні в територіальному центрі.

З собою треба мати паспорт, ідентифікаційний код і посвідчення, яке підтверджує право на пільги. Для громадян, які не зареєстровані в будинку, але фактично в ньому проживають, слід підтвердити цей факт. Це може бути довідка переселенця, квитанції на оплату комунальних послуг або документ, що підтверджує право власності на будинок.

Сьогодні заяви будуть приймати з 13:00 до 15:00, з завтрашнього дня – з 9:00 до 15:00, телефон для довідок: 099-273-67-82.

Читайте також, коли константиновці зможуть зателефонувати на пряму телефонну лінію заступника начальника управління Пенсійного фонду в Донецькій області.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ