Які професії сьогодні потрібні у Костянтинівці | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівському центрі зайнятості розповіли про вільні вакансії на підприємствах громади

20 червня 2024, 11:53 | Офіційно | Костянтинівка 8253
Поділитися:
У Костянтинівському центрі зайнятості розповіли про вільні вакансії на підприємствах громади
Фото - автора
За даними міського центру зайнятості на 1 червня, на обліку було 758 безробітних.

З них 47 продавців, 50 укладачів-пакувальників, по 18 водіїв, апаратників хімводоочищення, по 16 діловодів, продавців-консультантів та овочівників.

На обліку перебувають 15 кухарів. 13 охоронців, 12 формувальників ковбасних виробів, по 10 сторожів та вантажників. 32 підсобних робітників.

Шукають роботу через центр зайнятості працівники комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва, прибиральники службових приміщень, працівники з благоустрою..

Серед вільних вакансій станом на 20 червня, як і раніше, багато в медичній сфері. У лікарнях громади потрібні лікарі: пульмонолог, ендоскопісти з ультразвукової та функціональної діагностики, терапевт, невропатолог, рентгенолог, кардіолог, психіатр, педіатр.

На підприємствах потрібні контролер газового господарства, розфасовник м'ясопродуктів, наладчик обладнання з виробництва харчової продукції, взуттьовик, водій, авторемонтник.

Працевлаштують у громаді слюсаря-електрика з ремонту електрообладнання, бухгалтера, машиністів екскаватора одноковшового та автомобільного крана. А також - майстри будівельних та монтажних робіт, монтажника, укладача склопакетів та інших.

Вакансії військовослужбовців за контрактом:

командир взводу, помічник командира взводу, бухгалтер, водій, гранатометник, діловод, електрик ділянки, кулеметник, кухар, молодша медична сестра (мол. мед. брат), навідник, стрілець, тракторист.

До суспільно корисних робіт у травні поточного року було залучено 262 безробітні.

За січень – травня видано дев'ять ваучерів, які дають людині право безоплатно пройти навчання за затвердженим переліком професій. Сьогодні цей перелік налічує 123 професії та спеціальності у сфері ІТ-технологій, будівництва, транспорту, освіти, медицини, сільського господарства, соціального обслуговування.

За додатковою інформацією та консультацією звертатися за тел. 095-206-86-51, 095-12-118-34. У приміщенні центру зайнятості з 10.00 до 14.00 працює консультаційний пункт для надання послуг особам, які шукають роботу.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ