У липні у центрі зайнятості багато вільних вакансій | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівському центрі зайнятості назвали вільні вакансії у липні

23 липня 2024, 11:02 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка 705
Поділитися:
У Костянтинівському центрі зайнятості назвали вільні вакансії у липні
Фото - автора

За даними міського центру зайнятості, на обліку станом на 1 липня поточного року перебувало 734 безробітні.

З них 49 укладачів-пакувальників, 43 продавці, по 16 продавців-консультантів та овочівників, по 15 діловодів та робітників з комплексного обслуговування сільгоспвиробництва.

На обліку перебувають 17 кухарів, по 12 охоронців та формувальників ковбасних виробів, 35 машиністів котлів, 19 апаратників хімводоочищення, 15 водіїв. Шукають роботу прибиральники службових приміщень, підсобні робітники, сторожа, робітники з благоустрою.

Станом на 22 липня багато вільних вакансій. Затребувані лікарі: пульмонолог, ендоскопіст, ультразвукова діагностика, функціональна діагностика, терапевт, невропатолог, рентгенолог, кардіолог, психіатр, педіатр.

На підприємствах громади потрібні відладчик обладнання у виробництві харчової продукції, водії, авторемонтники, швачки, майстер будівельних та монтажних робіт.

Можуть працевлаштувати слюсаря-електрика з ремонту електрообладнання та слюсаря-механіка електромеханічних приладів та систем, вантажників.

Є також вакансії машиністів екскаватора одноковшового та автомобільного крана, робітники з благоустрою та підсобні робітники.

Вакансії (в/с за контрактом):

командир взводу, помічник командира взводу, бухгалтер, водій автотранспортних засобів, гранатометник, діловод, електрик на ділянці, кулеметник, кухар, молодша медична сестра (мол. мед. брат), навідник, стрілець, тракторист.

До суспільно корисних робіт у червні було залучено 138 безробітних. За січень – червень видано 11 ваучерів на безкоштовне навчання за затвердженим переліком професій.

Сьогодні він налічує 123 професії у сфері ІТ-технологій, будівництва, транспорту, освіти, медицини, сільського господарства, соцобслуговування.

За додатковою інформацією та консультацією звертатися за тел. 095-206-86-51, 095-121-18-34.

У приміщенні центру зайнятості з 10.00 до 14.00 продовжує приймати відвідувачів консультаційний пункт для надання послуг особам, які шукають роботу. 


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ