Два округи Костянтинівської ТГ потрапили під обстріл | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівській ТГ за добу пошкоджено 20 будинків та освітні заклади: Зведення по області

20 жовтня 2024, 11:02 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 1902
Поділитися:
У Костянтинівській ТГ за добу пошкоджено 20 будинків та освітні заклади: Зведення по області

На Донеччині одна людина загинула, ще одна отримала поранення внаслідок обстрілів. Оперативну ситуацію по області на ранок 20 жовтня публікує Донецька ОВА. 

Покровський район. У Кураховому пошкоджено багатоповерхівки та приватні будинки; у Гірнику пошкоджено будинок, у Дачному - адмінбудівлю. У Покровську пошкоджено будинок; також у громаді пошкоджено адмінбудівлю та магазин у селищі Шевченка, у Новотроїцькому - 2 адмінбудівлі. 

Краматорський район. У Пришибі Святогірської громади пошкоджено базу відпочинку. У Костянтинівці пошкоджено 17 приватних будинків та 2 освітні заклади; у Стінках пошкоджено 3 будинки. 

Костянтинівська адміністрація опублікувала хронологію обстрілів:

"19.10.2024 р. о 14.00 ворог здійснив обстріл Віролюбівського старостинського округу. Внаслідок обстрілу пошкоджено 17 приватних будинків, будівлю закладу дошкільної освіти, будівлю ЗЗСО, лінії електромережі та зв'язку. Постраждалих немає.

19.10.2024 о 13.00 окупанти обстріляли Новодмитрівський старостинський округ, внаслідок чого пошкоджено 3 приватні будинки. Постраждалих немає.

Протягом доби під ворожими обстрілами також перебували сел. Біла Гора, Ол.Шультине, Диліївка, Неліпівка, Іванопілля, Предтечине, Ступочки, Маркове, Миколаївка (влучання по раніше зруйнованим будинкам, городам, полям, лісосмугам). Інформації про постраждалих не надходило", — повідомили у міській адміністрації.

Бахмутський район. У Часовоярській громаді пошкоджено 8 приватних будинків та 2 багатоповерхівки.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ