У Костянтинівській та Іллінівській ТГ багато пошкоджень, є поранені | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівській ТГ троє поранених: Зведення по обстрілах області

2 серпня 2024, 10:37 | Офіційно | Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Лиман 1356
Поділитися:
У Костянтинівській ТГ троє поранених: Зведення по обстрілах області

За 1 серпня в результаті російських обстрілів на Донеччині поранено 5 осіб: 3 в Іванопіллі, 1 у Селидовому, 1 у Богоявленці.

Оперативну ситуацію по області станом на ранок 2 серпня публікує ДонОВА та поліція області. 

Волноваський район 

По Богоявленці ворог вдарив КАБом та дроном – одна людина зазнала поранень, постраждали 6 приватних будинків і амбулаторія.

Покровський район

У Кураховому пошкоджено 12 багатоповерхівок, у Вовченці – приватний будинок. У Селидовому поранено людину, пошкоджено 6 приватних будинків та лінію електропередач. У Новогродівці пошкоджено 4 багатоповерхівки, 2 приватні будинки та адмінбудівлю. Обстріляно Гродівку та Малинівку. 

Краматорський район

У Лимані пошкоджено 2 будинки, у Ставках — 4. Іванопілля Костянтинівської ТГ російська армія накрила з артилерії — поранено трьох мешканців, пошкоджено будинки. Внаслідок атак бомбами «УМПБ Д-30СН» пошкоджено 8 приватних будинків у Берестку, а також три багатоквартирні будинки в Іллінівці.

Костянтинівська адміністрація також публікує зведення по обстрілам.

"01.08.2024 о 02.15 відбувся ворожий обстріл по Новодмитрівському старостинському округу. Внаслідок обстрілу пошкоджено будівля закладу освіти, лінія електромережі ДТЕК. Постраждалі відсутні.

01.08.2024 о 17.00 російські окупанти обстріляли сел. Іванопілля. Внаслідок обстрілу пошкоджено 11 приватних житлових будинки, 1 лінія електромережі ДТЕК, газогін, автівка. Поранень отримали 3 цивільні особи", — йдеться у повідомленні.

Бахмутський район

У Часовоярській ТГ пошкоджено 6 приватних будинків, багатоповерхівку та нежитлове приміщення. У Торецьку пошкоджено будинок. У Сіверську зруйновано адмінбудівлю, у Серебрянці пошкоджено будинок.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ