На Донеччині під обстрілом були чотири райони | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівській ТГ пошкоджено ЛЕП: Зведення по області

25 червня 2024, 12:05 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Слов'янськ, Лиман 2361
Поділитися:
У Костянтинівській ТГ пошкоджено ЛЕП: Зведення по області

За останню добу обстріли з боку російської армії зазнали чотири райони Донецької області. Подробиці повідомили у ДонОВА.

У Волноваському районі у Великій Новосілці поранено людину, пошкоджено приватні будинки.

У Покровському районі у Кураховому 1 особа загинула та 3 поранені, пошкоджено 8 багатоповерхівок. У Покровську 5 людей загинули та 38 поранені, серед поранених - 4 дитини. Пошкоджено 19 приватних будинків, 7 автомобілів та 3 будівлі підприємств. 


У Краматорському районі територію Лиманської ТГ росіяни обстріляли 81 раз. У Дружківці поранено 3 людей. 

У Костянтинівській адміністрації повідомили про пошкодження високовольтних ліній електропередач у сел. Стінки.

Також протягом доби під ворожим обстрілом знаходилися житлові забудови с. Біла Гора, Диліївка, Нелипівка (попадання по раніше зруйнованих будинках) та околиці сел. Предтечине, Майське, Ол.Шультине.

У Бахмутському районі у Торецьку 1 особа загинула та 1 поранена, пошкоджено 8 будинків та 5 адмінбудівель. 

Також у громаді 2 особи поранено та 2 будинки пошкоджено у Залізному; 3 будинки пошкоджено у Нью-Йорку. У Часовоярській громаді пошкоджено 11 приватних будинків, багатоповерхівку та промислову будівлю. У Сіверську зруйновано будинок та нежитлове приміщення, ще 1 будинок пошкоджено.


Крім того, сьогодні вранці в результаті ранкових обстрілів одна людина загинула і четверо поранені.

"У Золотій Ниві Великоновосілківської громади від артобстрілу загинула жінка 1957 року народження. По Торецьку росіяни вранці завдали 6 авіаударів - поранили 4 людей. Усіх постраждалих доставлено до лікарні", — повідомив начальник ДонОВА Вадим Філашкін.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ