Шість загиблих, 11 поранених: Зведення по Донеччині | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівській ТГ пошкоджено два будинки: Зведення по області

14 липня 2024, 11:50 | Офіційно | Костянтинівка 2739
Поділитися:
У Костянтинівській ТГ пошкоджено два будинки: Зведення по області
Фото: полиция Донецкой области

За 13 липня загинули шість мешканців Донецької області: 2 у Новоочереватому та Прогресі, 1 у Константинопільському та Новоселівці Першій. Ще 11 осіб в області за добу отримали поранення: 1 у Новоочереватому, 2 у Константинопільському, 4 у Мирнограді, 2 у Нью-Йорку, по 1 у Часовому Яру та Журавці.

Про це повідомили у Донецькій ОВА, також публікується зведення по області на ранок 14 липня.

Волноваський район

У Комарській громаді у Новоочеретуватому загинули 2 людини і 1 поранена, пошкоджено 10 будинків, крамницю і лінію електропередач; у Шевченко пошкоджені будинки.

Покровський район

У Новоселівці Першій Очеретинської громади загинули 2 людини. У Костянтинопільському Курахівської громади 1 людина загинула і 1 поранена. У Мирнограді поранено 4 людини.

Краматорський район

У Костянтинівській громаді пошкоджені 2 будинки в Новомарковому. На території Андріївської громади зайнялася пожежа.

У Костянтинівській адміністрації повідомили подробиці обстрілу.

"13.07.2024 о 05:30 стався ворожий обстріл Марківського старостинського округу, внаслідок якого пошкоджено 2 приватні будинки. Постраждалих немає", — йдеться у повідомленні.

Також протягом доби під ворожими обстрілами знаходилися житлові забудови с. Біла Гора, Ступочки (попадання по раніше зруйнованих будинках) та околиці сел. Предтечине, Маркове, Іванопілля, Нелипівка, Диліївка, Ол.Шультине, Миколаївка. Інформація про постраждалих не надходила.

Бахмутський район

У Часовоярській громаді 1 людина поранена, пошкоджені 7 приватних будинків, 4 багатоповерхівки і промислова будівля. У Нью-Йорку поранено 2 людини, пошкоджено 2 будинки; ще 5 будинків і 2 адмінбудівлі пошкоджено у Торецьку. У Сіверську пошкоджено багатоповерхівку.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ