На Селидове скинули авіабомбу, пошкоджено пожежну частину | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівській ТГ пошкоджено будинки: Зведення по області

26 червня 2024, 09:55 | Офіційно 495
Поділитися:
У Костянтинівській ТГ пошкоджено будинки: Зведення по області

За останню добу на Донеччині внаслідок обстрілу загинув 1 мешканець Донеччини — у Золотій Ниві. Ще 11 людей отримали поранення: 6 у Торецьку, 2 у Кураховому, 1 у Північному, 1 у Нью-Йорку, 1 у Комарі.

Оперативну ситуацію по області станом на ранок 26 червня повідомили у ДонОВА. 

У Волноваському районі у Золотій Ниві Великоновосілківської ТГ загинула людина. У Комарі 1 особу поранено, пошкоджено будинки на трьох вулицях. 

У Покровському районі на світанку росіяни скинули керовану авіабомбу на Селидове — пошкоджено 37 приватних будинків, 6 п'ятиповерхівок та адмінбудівлю. 

Як повідомили у ДСНС, росіяни застосували ФАБ-500.

"Вибуховою хвилею й уламками було пошкоджено покрівлю, скління та конструкцію віконних отворів, а також в’їзні ворота гаража пожежно-рятувальної частини. На щастя, особовий склад та пожежно-рятувальна техніка не постраждали. Також отримали пошкодження 6 багатоквартирних та 37 приватних житлових будинків", — повідомили рятувальники.



У Краматорському районі у Ямполі Лиманської ТГ зруйновано 5 будинків та 6 господарських будівель. У Предтечиному Костянтинівській ТГ пошкоджено 3 будинки.


У Бахмутському районі Торецька ТГ зазнала серйозних обстрілів: у Торецьку 6 людей поранено, пошкоджено 8 багатоповерхівок, 5 адмінбудівель та інфраструктурний об'єкт; у Нью-Йорку поранено людину, пошкоджено 2 будинки; у Північному поранено людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській ТГ пошкоджені 7 приватних будинків, 2 промислові будівлі, інфраструктурний об'єкт і адмінбудівля.


Повідомляється, що лише за добу росіяни 20 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 249 осіб, у тому числі 29 дітей.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ