З артилерії російська армія обстріляла два округи у Костянтинівській ТГ, є поран | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівській ТГ є поранений: Зведення по області на ранок 31 липня

31 липня 2024, 10:44 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Дружківка, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Бахмут, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля 723
Поділитися:
У Костянтинівській ТГ є поранений: Зведення по області на ранок 31 липня
Новогродовка, последствия утреннего авиаудара

За 30 липня внаслідок російських обстрілів загинув 1 мешканець Донецької області — у Торецьку. Ще 4 людей поранено: 3 у Торецьку, 1 у селі Миколаївка Костянтинівської ТГ.

Публікуємо зведення по області на ранок 31 липня від Донецька ОВА, поліції та місцевих адміністрацій.

Покровський район

У Мар'їнській ТГ обстріляно Катеринівку, Костянтинівку та Антонівку. У Курахівці пошкоджено будинок. У Гродівці КАБами та артилерією пошкоджено 15 приватних будинків, двоповерхівку, 4 магазини, адмінбудівлю та кафе. У Новогродівці пошкоджено 4 багатоповерхівки, 8 приватних будинків, 7 гаражів та 3 автомобілі. Як повідомила Новогродівська МВА, російська армія обстріляла місто вранці авіабомбами. Обійшлося без жертв.




Фото: Новогродівська МВА

Краматорський район

У Лимані пошкоджено 3 будинки, на місто скинули авіабомбу «ФАБ-250» із модулем УМПК. В Іллінівці пошкоджено 4 об'єкти, армія РФ вдарила бомбою «КАБ-250» із модулем УМПК. У Костянтинівській ТГ поранено людину в Миколаївці, пошкоджено 2 будинки та лінію електропередач у Веролюбівці. 

У Костянтинівській адміністрації опублікували хронологію обстрілів за добу.

"30.07.2024 о 13.30 відбувся ворожий артилерійський обстріл зі ствольної артилерії по Віролюбівському старостинському округу. Внаслідок обстрілу пошкоджено 2 приватних будинки, лінія електромережі ДТЕК. Постраждалі відсутні.

30.07.2024 о 16:15 російські окупанти обстріляли зі ствольної артилерії Миколаївський старостинський округ. Внаслідок обстрілу поранено одну цивільну особу, пошкоджено приватний будинок", — йдеться у повідомленні Костянтинівської МВА.

Бахмутський район

У Торецьку 1 особа загинула та 3 поранені, пошкоджено 2 будинки. У Часовоярській ТГ пошкоджено 8 приватних будинків, 2 багатоповерхівки та нежитлове приміщення. У Сіверську пошкоджено 2 будинки.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ