Вчора Костянтинівку обстріляли із ствольної артилерії | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівській ТГ один поранений, в Іллінівській ТГ пошкоджено підприємство

19 липня 2024, 10:50 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка, Покровськ, Торецьк 1143
Поділитися:
У Костянтинівській ТГ один поранений, в Іллінівській ТГ пошкоджено підприємство
Фото: Полиция Донецкой области

За 18 липня росіяни вбили 5 мешканців Донецької області: 3 у Гродівці та 2 у Плещіївці. Ще 7 осіб в області за добу отримали поранення: 3 у Мирнограді, 2 у Великій Новосілці, по 1 у Залізному та с. Миколаївка.

Подробиці про наслідки російських обстрілів на ранок 19 липня повідомили у Донецькій ОВА.

Покровський район

У Кураховому в зоні ураження приватний сектор, у Курахівці пошкоджено будинок, у Гострому — адмінбудівлю. У Гродівці загинули 3 людини, у Мирнограді — 3 поранені.

Краматорський район

У Лимані пошкоджено адмінбудівлю, нежитлове приміщення та інфраструктурний об'єкт; у Зарічному зруйновано будинок і пошкоджено адмінбудівлю. У Рай-Олександрівці Миколаївської ТГ пошкоджено будинок і інфраструктурний об'єкт. У Слов'янській ТГ пошкоджено 11 будинків. 

У Костянтинівці пошкоджено 2 будинки, у Миколаївці поранено людину. У Берестку Іллінівської ТГ пошкоджено підприємство.

У міській адміністрації повідомили подробиці обстрілів Костянтинівки та громади.

"18.07.2024 об 11:00 відбувся ворожий обстріл зі ствольної артилерії по місту Костянтинівці, внаслідок якого пошкоджено 2 приватні будинки та газогін. Постраждалі відсутні.

18.07.2024 о 20.20 ворог обстріляв зі ствольної артилерії Миколаївський старостинський округ. Внаслідок обстрілу поранено 1 цивільну особу. Пошкоджено 1 приватний будинок.

Протягом доби під ворожими обстрілами також перебували житлові забудови с.Диліївка, Біла Гора (влучання по раніше зруйнованим будинкам) та околиці с. Неліпівка, Предтечине, Маркове. Інформації про постраждалих не надходило", — повідомили у Костянтинівській МВА.

Бахмутський район

У  Часовоярській ТГ пошкоджені 10 приватних будинків, 2 багатоповерхівки і нежитлова будівля. У Торецьку пошкоджено 2 будинки, у Залізному поранено людину і пошкоджено 2 будинки. Зруйновано 2 будинки у Сіверську.

Повідомляється, що лише за добу росіяни 29 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 205 осіб, зокрема 15 дітей.

Фото від поліції Донецької області:





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ