У Костянтинівці виходити з дому можна буде лише на чотири години на добу | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівській та Іллінівській громадах із понеділка посилюють комендантську годину

2 жовтня 2024, 15:35 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка 888
Поділитися:
У Костянтинівській та Іллінівській громадах із понеділка посилюють комендантську годину

Чутки, які поширювалися в місті протягом останніх двох днів, підтвердилися: у Костянтинівці справді збираються посилити комендантську годину.

З'явилося офіційне повідомлення начальника Донецької обласної адміністрації Вадима Філашкіна. За його словами, у Костянтинівській та Іллінівській громадах з понеділка комендантська година діятиме з 15:00 до 11:00. Таке рішення прийняли на засіданні Ради оборони Донецької області.

"На виконання директив Командувача ОСУВ «Хортиця» посилив комендантську годину у всіх населених пунктах Костянтинівської та Іллінівської громад. Починаючи з 7 жовтня, комендантська година тут діятиме з 15:00 до 11:00", — повідомив Вадим Філашкін.

Він також дав завдання правоохоронцям та керівникам військових адміністрацій посилити заходи правового режиму воєнного стану та евакуації цивільних. 


Довідка: ОСУВ "Хортиця" — оперативно-стратегічне угруповання військ. Діє у Східній операційній зоні, відповідає за східну ділянку лінії бойового зіткнення (Харківський, Ізюмський, Лиманський, Лисичанський, Курахівський, Куп'янський, Бахмутський, Авдіївський та Вугледарський напрямки).

Минуле посилення комендантської години в Костянтинівці було трохи більше місяця тому. Наразі у місті діє обмеження на пересування з 17:00 до 9:00.

Нагадаємо, сьогодні Костянтинівку знову обстріляли, момент атаки потрапив на відео.



Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ