Серед загиблих за добу в області є мешканець Костянтинівської громади | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівській громаді є загиблий: Зведення за добу по області

11 серпня 2024, 11:47 | Офіційно | Костянтинівка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ 1524
Поділитися:
У Костянтинівській громаді є загиблий: Зведення за добу по області

За останню добу під вогнем росіян перебували три райони Донецької області. За 10 серпня внаслідок російських обстрілів загинули троє мешканців Донеччини: у Краматорську, Гродівці та Стінках. Ще 3 особи отримали поранення: у Селидовому, Кураховому та Гродівці.

Публікуємо оперативне зведення по області станом на ранок 11 серпня.

Покровський район 

У Кураховому поранено людину, пошкоджено 8 будинків; ще 4 будинки пошкоджено у Ганнівці. У Гродівці 1 особа загинула та 1 поранена, пошкоджено численні будинки. Серед ночі росіяни обстріляли Покровськ, Гришине та Ріг — пошкоджено 2 інфраструктурні об'єкти, адмінбудівлю та підприємство. У Рівному Мирноградської ТГ пошкоджено підприємство. 

Краматорський район

У Лиманській ТГ пошкоджено 2 будинки: у Торському та Зарічному. У Краматорську пошкоджено інфраструктурний об'єкт, поранено 4 особи. У Костянтинівці пошкоджено 2 приватні будинки та господарську споруду; у Стінках загинула людина.

У Костянтинівській адміністрації повідомили подробиці обстрілів за добу.

10.08.2024 о 11.40 відбувся ворожий обстріл БПЛА (типу камікадзе) по Новодмитрівському старостинському оеругу. Пряме влучання у цивільний автомобіль, у результаті чого пошкоджено легковий автомобіль. Загинула 1 цивільна особа.

10.08.2024 о 17:18 російські окупанти обстріляли м.Костянтинівку, в результаті чого пошкоджено 2 фасади приватних будинків, господарча споруда.

Протягом доби під ворожими обстрілами також перебували села Біла Гора, Ол.Шультине, Диліївка, Неліпівка, Новомаркове, Ступочки, Предтечине, Червоне, Миколаївка, Білокузьминівка (влучання по раніше зруйнованим будинкам, городам, полям, дорогам, лісосмугам). Інформації щодо постраждалих не надходило.

 

Крім того, сьогодні вранці Краматорськ знову зазнав обстрілу, п'ятеро людей поранено.

"11 серпня 2024 року, о 06:10, війська рф атакували м. Краматорськ. Внаслідок влучання засобів ураження по житловій забудові та території підприємства дістали тілесні ушкодження щонайменше 5 містян. Трьох чоловіків 52, 59, 73 років, а також 42 і 56-річну жінок ушпиталено. У потерпілих діагностовано мінно-вибухові й черепно-мозкову травми, поранення тулубу і ніг. Їм надається медична допомога", — повідомили у прокуратурі.


Бахмутський район

У Сіверську пошкоджено 2 будинки, ще 1 — у Серебрянці.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ