Російська армія тричі обстріляла Костянтинівську ТГ | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівській громаді пошкоджено 17 будинків, в Іллінівській ТГ є загиблий

15 серпня 2024, 10:16 | Надзвичайні події | Костянтинівка, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Лиман 1065
Поділитися:
У Костянтинівській громаді пошкоджено 17 будинків, в Іллінівській ТГ є загиблий
За 14 серпня внаслідок обстрілів загинули двоє мешканців Донеччини: у Зорі (Іллінівська ТГ) та Максимільянівці (Мар'їнська ТГ). Оперативну ситуацію в області станом на ранок 15 серпня публікує Донецька ОВА.

Волноваський район

У Богоявленці Вугледарської ТГ пошкоджено 2 будинки. 

Покровський район

У Максимільянівці Мар'їнської громади загинула людина. Курахове двічі потрапило під обстріл. Під вогнем – околиці Мирноградської та Добропільської громад. Під постійними обстрілами Гродівка та околиці громади. 

Краматорський район

У Лиманській ТГ зруйновано 4 будинки в Торському, пошкоджено 2 будинки у Брусівці; у Зарічному 1 будинок зруйновано та 1 пошкоджено. У Костянтинівській громаді пошкоджено 17 будинків у Миколаївці, трактор та автомобіль у Веролюбівці. У Зорі Іллінівської громади 1 особа загинула, пошкоджено 3 об'єкти. 

У Костянтинівській адміністрації повідомили подробиці обстрілів за останню добу.

"14.08.2024 о 06:10 РФ здійснила обстріл Веролюбівського старостинського округу, внаслідок чого пошкоджено трактор та легковий автомобіль. Поранених та загиблих на місці не виявлено.

14.08.2024 з 06:00 до 07:00 російські окупанти здійснили обстріл Миколаївського старостинського округу. Пошкодження відсутні. Постраждалих на місці не виявлено.

14.08.2024 з 13:30 до 19:30 ворог повторно здійснив обстріл Миколаївського старостинського округу, внаслідок чого пошкоджено фасади 17 приватних будинків. Постраждалих немає", — повідомляє прес-служба МВА.

Бахмутський район

У Торецьку пошкоджено 2 будинки. У Часовоярській громаді пошкоджено 10 приватних будинків, 2 багатоповерхівки та нежитлову будівлю. У Сіверську пошкоджено будинок.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ