Костянтинівку обстріляли із артилерії | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівській громаді є поранений: Зведення по області

24 липня 2024, 10:34 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Лиман 1026
Поділитися:
У Костянтинівській громаді є поранений: Зведення по області

За 23 липня від російських обстрілів загинули 3 мешканців Донецької області — у Лимані. Ще 6 людей поранено: 3 у Лимані, 3 у Малинівці.

Про це повідомляє Донецька ОВА та поліція. Минулої доби під обстріли потрапили чотири райони області.

Волноваський район

У Новоукраїнці Вугледарської ТГ пошкоджено будинок. 

Покровський район 

У Маринівці Новогродівської ТГ поранено 3 людей внаслідок удару дроном, пошкоджено автомобіль. У Кураховому пошкоджено багатоповерхівки та приватні будинки, у Гірнику пошкоджено багатоповерхівки. Сонцівку окупанти обстріляли з РСЗВ «Смерч», зруйновано 5 будинків.

Краматорський район

По Лиману росіяни вдарили авіабомбою «УМПБ Д-30 СН» і з ОТРК «Іскандер-М», загинули троє людей похилого віку – двоє чоловіків і жінка. Ще троє мешканців отримали поранення, пошкоджено 19 приватних будинків та магазин.

У Костянтинівці пошкоджено 2 приватні будинки. Ще 2 об'єкти пошкоджено у Зорі Іллінівської громади. 

У Костянтинівській адміністрації повідомили подробиці обстрілів громади за останню добу. Вчора о 7 ранку стався ворожий обстріл зі ствольної артилерії по Костянтинівці. Пошкоджено 2 приватні будинки, постраждалих немає. 

Також протягом доби під ворожим обстрілом знаходилися житлові забудови с. Миколаївка, Предтечине (попадання раніше зруйнованими будинками) та околиці с. Іванопілля, Біла Гора, Ол.Шультине, Диліївка, Нелипівка, Ступочки, Маркове, Травневе, Веролюбівка. Внаслідок обстрілу у с. Миколаївка поранено одну людину.

Бахмутський район

У Часовоярській ТГ пошкоджено 6 приватних будинків, багатоповерхівку та 2 промислові будівлі. У Серебрянці Сіверської громади пошкоджено будинок.





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ