Комунальникам прийшлося знову фарбувати стели у Костянтинівській громаді | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівській громаді комунальникам прийшлося знову фарбувати стели

25 серпня 2023, 13:05 | ЖКГ | Костянтинівка 18726
Поділитися:
У Костянтинівській громаді комунальникам прийшлося знову фарбувати стели

У Костянтинівській громаді нещодавно професійно оновили стели. Проте невідомі вирішили додати трохи «аматорства» та навели написи «від руки». Тепер місцеві комунальники змушені виправляти наслідки такого живопису. У зв’язку з ситуацією Костянтинівська міська військова адміністрація звернулася до широкого загалу.

Наводимо звернення у оригінальному вигляді

«Шановні мешканці та гості Костянтинівської громади!

Нагадаємо, що нещодавно в’їзні стели до міста Костянтинівки було відремонтовано та впорядковано території навколо них. Дизайн в’їзних стел до міста був розроблений таким чином, щоб вони показували, що Костянтинівка – це українське місто.

Ми цінуємо вашу патріотичність, жагу до якнайшвидшої перемоги над ворогом і вигнання його з нашої української землі. Але давайте разом будемо підтримувати та цінувати всі ці маленькі проєкти, які виконуються для нашої рідної громади, поважаючи працю комунальників!

У той час, коли працівники комунальних служб будуть виконувати роботи з повторного впорядкування в’їзної стели, вони могли б виконати інші роботи, що є дуже важливими в період підготовки до осінньо-зимового періоду 2023-2024 років. А кошти, які повторно будуть направлені на придбання матеріалів, могли би бути направлені на підтримку та допомогу Збройним Силам України.

Дякуємо за розуміння та віримо, що ми всі разом будемо цінувати кожен куточок нашої Костянтинівської громади!»





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ