Територія Костянтинівської громади зазнала обстрілів | ZI.ua
Акция закончилась

У Костянтинівській адміністрації розповіли про обстріли громади

23 січня 2024, 10:34 | Офіційно | Костянтинівка 1749
Поділитися:
У Костянтинівській адміністрації розповіли про обстріли громади

Минулої доби територія Костянтинівської громади зазнала ворожих обстрілів у районі населених пунктів Миколаївка, Новомаркове, Предтечине, Ступочки (поля та лісосмуги). Інформація про постраждалих не надходила. 

Відключено внаслідок бойових дій повітряну лінію 35 кВ Костянтинівка - Берестова, знеструмлено частину споживачів та населених пунктів Костянтинівської громади. Аварійно-відновлювальні роботи проводитимуться залежно від ситуації.

Водопостачання часткове. Відсутня подача води із ВНС Біла Гора. У штатному режимі продовжують працювати підприємства критичної інфраструктури: є електроенергія, газопостачання, сміття. Заклади охорони здоров'я працюють. Медикаментами, перев'язувальним матеріалом забезпечені. Приватні об'єкти торгівлі працюють частково.

23.01.2024 здійснюється довидача продуктових наборів для осіб, які мають статус «ветеран праці» за всіма літерами прізвищ. 

Мешканцям громади, будинки яких постраждали від ворожих обстрілів, видаються необхідні будівельні матеріали. Записатися на отримання матеріалів можна за телефоном: 0994635107 з понеділка до п'ятниці з 9.00 до 16.00. 

Вчора будматеріали видали постраждалим мешканцям міста:





Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ