Вночі у Краматорську та Слов'янську зупинили двох нетверезих водіїв | ZI.ua
Акция закончилась

У комендантську годину патрульні зупинили двох нетверезих водіїв

19 липня 2024, 20:48 | Кримінал | Краматорськ, Слов'янськ 84
Поділитися:
У комендантську годину патрульні зупинили двох нетверезих водіїв

Сьогодні вночі у Краматорську та Слов'янську зупинили двох нетверезих водіїв, які раніше вже були позбавлені права керування автомобілем.

Про це повідомила патрульна поліція Донеччини.

"Сьогодні вночі вже під час дії комендантської години у Краматорську патрульні виявили авто Daewoo Nexia. Перевіряючи документи 37-річного водія, інспектори встановили, що чоловіка позбавлено права водіння за водіння у нетверезому стані. До того ж, водій виглядав підозріло — у нього помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Перевірка у медичній установі підтвердила припущення патрульних – результат позитивний", — йдеться у повідомленні.

Також цієї ночі, але вже у Слов'янську, патрульні виявили за кермом авто Ford Focus 31-річного громадянина з ознаками алкогольного сп'яніння. 

"Від чоловіка було чути запах алкоголю та помітне порушення координації рухів. Від перевірки на стан алкогольного сп'яніння за допомогою газоаналізатора Drager та від проходження такого огляду у медичній установі водій відмовився. Крім того, патрульні з'ясували, що у жовтні минулого року чоловіка було позбавлено права керування транспортним засобом терміном на рік", — повідомили патрульні. 

Повідомляється, що обох водіїв інспектори відсторонили від керування та склали по два адмінматеріали: за керування транспортним засобом без права керування та за керування у стані сп'яніння.


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ