Один загиблий, семеро поранених: Зведення по обстрілам Донецької області | ZI.ua
Акция закончилась

У Клебан-Бику пошкоджено багатоквартирний будинок та авто: Зведення по області

16 вересня 2024, 10:42 | Офіційно | Костянтинівка, Ил'іновка, Покровськ, Курахове, Торецьк, Мирноград, Слов'янськ, Добропілля, Лиман 732
Поділитися:
У Клебан-Бику пошкоджено багатоквартирний будинок та авто: Зведення по області

За 15 вересня внаслідок обстрілів загинув 1 мешканець Донеччини — у Покровську. Ще 7 людей отримали поранення: троє у Покровську, троє у Миколаївці, одна у Часовому Яру. Про це повідомляється в ранковому зведенні Донецької ОВА. Публікуємо ситуацію по області на ранок 16 вересня від ДонОВА, місцевих адміністрацій та поліції.

Покровський район. У Кураховому пошкоджено 12 приватних будинків. У Мирнограді пошкоджено адмінбудівлю. У Новоекономічному Гродівської громади пошкоджено 15 будинків. У Покровську 1 особа загинула та 3 поранені, пошкоджено 3 інфраструктурні об'єкти та господарську споруду.

"О 21.30 відбулось чотири ворожих обстріли житлового масиву Покровська, внаслідок яких поранено 3 цивільні особи, пошкоджено 3 об’єкти критичної інфраструктури: енергетичний об’єкт, газо- та водорозподільну підстанції, приватні гаражні бокси та складське приміщення. Внаслідок влучання знеструмлено м-н "Лазурний", "Шахтарський", "Південний", обстеження заплановано на ранок поточної доби", — повідомили у Покровській МВА.

Краматорський район. У Лимані пошкоджено 2 адмінбудівлі та нежитлове приміщення. Крім того, двоє цивільних осіб постраждали внаслідок вибухів на вибухових пристроях у Лиманській громаді – селищі Дробишеве та селі Щурове, повідомили у поліції.

На Миколаївку окупанти скинули дві керовані авіабомби «УМПБ Д-30 СН» - поранення отримали троє цивільних мешканців, у тому числі п'ятирічна дівчинка. Пошкоджено 5 багатоквартирних будинків, торговий комплекс, електромережу, повідомили у поліції Донецької області.

У Клебан-Бику Іллінівської громади пошкоджено багатоквартирний будинок та авто.

У Костянтинівській громаді протягом доби під ворожими обстрілами знаходилися села Біла Гора, Ол.Шультино, Диліївка, Нелипівка, Іванопілля, Маркове, Новомаркове, Миколаївка, Ступочки, Предтечине, Червоне, Новодмитрівка, Стінки, (попадання по раніше зруйнованим будинкам, городам, полям, дорогам, лісосмугам). Інформація про постраждалих не надходила, повідомили у Костянтинівській МВА.

Бахмутський район. У Сіверську зруйновано 10 будинків, пошкоджено ще 4. У Часовоярській громаді поранено людину, пошкоджено 10 приватних будинків, багатоповерхівку та промислову будівлю.






Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ