Жителі Костянтинівки знають та пам'ятають про загиблих героїв | ZI.ua
Акция закончилась

У Києві на Алеї Слави увічнено імена героїв з Костянтинівки

28 листопада 2023, 11:32 | Офіційно | Костянтинівка 4674
Поділитися:
У Києві на Алеї Слави увічнено імена героїв з Костянтинівки

Ваня ріс звичайним хлопчиком, за словами бабусі Валентини Миколаївни, з дитинства був слухняним та допитливим.

У 2007 році вступив до першого класу школи №27, а коли її закрили, батьки перевели сина до Новодмитривського ліцею. Навчався добре, перевагу віддавав гуманітарним предметам.

Закінчивши школу, вступив до Національного державного університету ім. Т. Шевченка у Києві. І вже 2021 року молодого військового психолога було направлено до місця служби у військову частину міста Володимира Волинської області.

З початком повномасштабної війни офіцер-психолог артдивізіону окремої механізованої бригади Іван Кондрашов надавав психологічну допомогу солдатам на різних ділянках фронту.

У червні 2022 року молодий лейтенант служив у Дружківці Донецької області. До щирого та великодушного фахівця приходив за порадою не один побратим.



У свій 22-й день народження 20 червня 2022 р. Ваня зранку приймав вітання від рідних та близьких. На початку дев'ятого розмовляв із бабусею, жартував та обіцяв, що наступний день народження обов'язково відзначить у родинному колі.

Цю останню у своєму житті розмову з онуком Валентина Миколаївна не забуде ніколи. Тієї ж ночі Іван загинув від множинних осколкових поранень під час ракетного удару.

Указом Президента України Володимира Зеленського лейтенанта ЗСУ Івана Кондрашова нагороджено орденом «За мужність» посмертно.

Дивишся на цього, зовсім ще юного хлопчика, і сльози біжать річкою. Які гарні у нього могли б бути діти, а у них – свої діти, і продовжився б рід. Та не склалося, забрала життя героя війна.

Але ми не забудемо про нього, i низький уклін батькам, які виховали такого сина…


Новости партнеров


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ